MASKINUTHYRNING HOS RENTA

Aldrig har det varit enklare att hyra maskiner. Hos Renta finns vi där du är, från Trelleborg i söder till Boden i norr. Vi erbjuder maskinuthyrning i total världsklass. Och det bästa av allt är att vi älskar det vi gör. Hos Renta kan du räkna med ypperlig service, bästa kvalitet och stor tillgänglighet. Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga, med maskinuthyrning hos Renta.

Renta Maskinuthyrning erbjuder olika typer av anläggningsmaskiner.
Renta Maskinuthyrning erbjuder olika typer av liftar.
Renta Maskinuthyrning erbjuder olika lösningar inom el och värme.
Renta Maskinuthyrning erbjuder olika typer av byggmaskiner.
Renta Maskinuthyrning erbjuder olika typer av bodar och vagnar.
Renta Maskinuthyrning finns över hela Sverige. Hitta din depå.
Renta Maskinuthyrning med hög tillgänglighet.

TILLGÄNGLIGHET

Renta Maskinuthyrning med hög service

SERVICE

Renta Maskinuthyrning håller alltid hög kvalitet.

KVALITET

SOMMARKAMPANJ 2024

När du hyr dina maskiner på rentaeasy.se får du 20% på hela hyran.

Hilti Te 800 AVR

NYHETER

Fyra ronder senare är Rondellen Rentaoranget

Fyra ronder senare är Rondellen RentaorangetDet som Rondellen Maskin sedan starten 2011 har byggt upp i Kinna, Landvetter, Partille och Varberg har inspirerat kunder, medarbetare och oss. I våras kunde vi berätta om hur vi nu förenats och i förra veckan firade vi i...

Nu andas vi ut i sommar – och springer in i hösten tillsammans

Nu andas vi ut i sommar – och springer in i hösten tillsammansÄntligen sommar igen och än en gång hälsar vår nationella KAM, Magnus Lundberg, oss en galet go sommar, för den här sommarhälsningen är nämligen till er, alla galna maskinhyrare – till er som lägger er...

Renta Invitational i Skaraborg

Renta Invitational i SkaraborgFredagens golfturnering i Lidköping blev en succé med totalt 72 deltagare som tillsammans skapade en hel dag fylld av festligheter. Vi bjöd in några av våra kunder till Lundsbrunn GK för en runda golf, aktiviteter, hamburgare och givetvis...

Idag invigde vi i Malmö hamn – och tackade samtidigt av vår omtyckta Malmökapten

Idag invigde vi i Malmö hamn – och tackade samtidigt av vår omtyckta MalmökaptenHimlen är alltid ljusblå i Malmö och dagens invigning i hamnen blev till en riktig fest. Tack till alla som kom! Samtidigt som vi firade vår dubbling av depåer (nu har vi två) i parkernas...

Solen och byggLudvika gjorde dagens efterlängtade invigning

Solen och bygg-Ludvika gjorde dagens efterlängtade invigningVi smygöppnade i Ludvika för en månad sedan på Poppelvägen 1, och idag strålade vi i kapp med såväl sol som 487 lokala byggare. Vi har länge sett fram emot denna dag och nu får vi äntligen leverera på det...

KARRIÄR

MASKINKUNSKAP

VÅRA DEPÅER

Hyr din maskin hos oss

Oavsett hur ditt projekt ser ut så finns maskinen att hyra hos oss. Du behöver inte köpa dyra maskiner som kanske inte kommer till användning. Hyr maskinen från Renta istället så slipper du allt krångel. Med vår hemsida och app är det oerhört enkelt att hyra maskiner.

Visa mer

När du loggar in ser du snabbt vad som finns tillgängligt och till vilket pris. Du har alltid möjligheten att antingen hämta maskinen själv eller få den utkörd direkt till byggplatsen. Du får en tydlig överblick över dina utgifter och kan enkelt förlänga hyr-perioden om det skulle behövas.

Hos oss kan du hyra maskiner till vad ditt projekt än kräver. Vi har allt från grävmaskiner, lastmaskiner, bygghissar och bodar till mindre verktyg och tillbehör – stort som smått finns att hyra hos Renta. Vi är fast beslutna om att maskinuthyrning ska vara enkelt. Därför har vi också gjort det enkelt, med rentaeasy.se.

Vi har ett stort urval av maskiner i vår moderna maskinpark

Vi har ett stort urval av maskiner i vår moderna maskinpark. Vi är stolta över att erbjuda maskiner till högsta kvalitet så att alla våra kunder kan känna sig trygga. Oavsett om du behöver gräva djupt eller lasta tungt har vi maskiner som passar.

Visa mer

Alla våra maskiner är högkvalitativa och vår kunniga personal finns med längs vägen för att erbjuda hjälp och råd om det skulle behövas. Hos oss på Renta kan du räkna med lagkänsla. Vi har gjort det enklare och roligare för våra lagkamrater att hyra maskiner och verktyg.

Renta hjälper dig att få ditt projekt färdigt med vår smidiga maskinuthyrning. Vi kallar det för Sunt Rentaförnuft.

Vi har uthyrning av maskiner som:

Vi har gjort det enkelt för dig att hitta det du söker. På vår webbplats kan du enkelt söka och filtrera efter precis det verktyg du behöver bland våra många kategorier. Vi har ett brett utbud av verktyg och maskiner att hyra, här är några:

Visa mer
 •  Hissar och kranar – Hos oss gör vi byggarbete ovanför markhöjd enkelt. Hyr din person- eller materialhiss hos oss. Vi erbjuder också en rad olika lyftkranar med varierande kapacitet för alla tänkbara underlag. Vi hjälper dig att ta ditt byggprojekt till högre höjder!
 • Byggmaskiner – Är du på jakt efter högkvalitativa byggmaskiner har du kommit rätt. Vi har både handhållna maskiner och stora byggmaskiner, plus allt däremellan. Vi erbjuder alltifrån kapmaskiner, sågar och enklare skruv och spikverktyg till stora lastmaskiner och kärror och vagnar. Om du behöver hyra verktyg eller hyra maskin så finns den hos oss på Renta.
 • Säkerhetsutrustning – Säkerhet är A och O för oss. Vi har en uppsjö av säkerhetsutrustning som vi rekommenderar att du hyr om ditt byggarbete på något sätt kräver det. Vi hjälper till med säkerheten kring byggnadsställningar, vi har lösningar inom fallskydd och erbjuder även säkerhetsutbildningar.
 • Bås, vagnar, toaletter – Hos oss kan du hitta lösningar till alla tänkbara behov på din byggarbetsplats. Vi jobbar med bodetablering för funktionella och trivsamma arbetsplatser. Vi har hygienbodar, kontorsbodar och personalbodar. Vi hjälper till med hela processen – från planering, iordningställande av grunden, transport, montage och inkoppling av VVS och el.
 • Uppvärmning, ventilation och el – En byggarbetsplats i Sveriges klimat kan vara i behov av lite hjälp på traven. På Renta har vi ett brett sortiment av maskiner för att erbjuda den bästa lösningen för ditt byggprojekt, oavsett årstid. Vi har maskiner för uppvärmning, avfuktning, ventilation samt förlängningskablar och slangar. Sprid lite värme med maskinuthyrning från Renta.

Hyra grävmaskiner

Börja gräv! Säger vi på Renta. Hos oss hittar du grävmaskiner av bästa kvalitet. Maskinuthyrning av stora maskiner har aldrig varit enklare. Vi jobbar med en rad olika grävmaskiner för att kunna möta just dina behov.

Visa mer

Ditt val av grävmaskin beror i huvudsak på tre saker: projektets omfattning, underlaget samt eventuella krav på framkomlighet. Vår skickliga personal står beredd att vägleda dig. Vi erbjuder:

 • Bandburna grävmaskiner – vi har ett brett sortiment av bandburna grävmaskiner från 0,8 ton upp till 11 ton. Våra bandburna grävmaskiner är perfekta om din byggarbetsplats till exempel har något svårare terräng.
 • Hjulburna grävmaskiner – Vi har också hjulburna grävmaskiner som är optimala när ditt projekt har högre krav på rörlighet. En hjulburen maskin är dessutom mer skonsam mot underlaget.
 • Grävmaskinstillbehör – När du har hittat den grävmaskin du behöver så kan du räkna med att vi även har tillbehören du söker. Vi har allt ifrån olika asfaltsmejslar till diverse skopor och hammare.

Hyra lastare

Behöver du avlastning? Vi finns här för dig. Hos oss behöver du inte leta länge för att hitta den lastare du söker.

Visa mer

Om du behöver hyra lastare är du på rätt plats. Maskinuthyrning på Renta erbjuder ett gäng olika lastmaskiner till alla sorters ändamål.

 • Midjestyrd lastmaskin – Vi erbjuder midjestyrda lastmaskiner från 1000 kg upp till 16 000 kg.
 • Två eller fyrhjulsdrivna lastare– Om du är i behov av en fyrhjulsdriven lastare har vi flera med varierande kapacitet. Från cirka 1 ton upp till 5 ton.
 • Kompaktlastare – Vi har högkvalitativa kompaktlastare från Bobcat som är rejäla maskiner att lita på. Välkommen att hyra lastare hos oss.

Hyra mät och kontrollinstrument

Vi vet att de flesta av er har knivskarpa ögonmått men ibland krävs större precision än så. På Renta kan du hyra mät- och kontrollinstrument såsom kameror, laser och diverse tillbehör.

Visa mer

Vi har samlat all maskinuthyrning på ett och samma ställe. Du kan både hyra maskin, hyra verktyg och hyra instrument hos oss på Renta.

 • Kameror – Vi har värmekameror, inspektionskameror och rörkameror.
 • Sök och mätinstrument – Om du behöver bekräfta att ditt ögonmått stämde kan du göra det med en av våra avståndsmätare. Den mäter med laser upp till 200 meter. Vi har även fuktmätare, metalldetektorer, olika sonder och en massa annat.
 • Laser och balanseringsinstrument – Vi jobbar med en mängd olika laser och avvägningsinstrument. Oavsett ditt behov så har vi garanterat en laser som passar ditt projekt.
 • Tillbehör för mät- och kontrollinstrument – Utöver vårt breda utbud av mät- och kontrollinstrument har vi även en uppsjö av tillbehör. Vi har stativ, batteriladdare, väggfästen med mera. Välkommen in på rentaeasy.se för att se hela vårt utbud.

Hyra pumpar

Pumpar i ren världsklass, det är Renta det. Om du behöver hyra pumpar så har vi det du behöver. På Renta kan du hyra pumpar med bensin eller el plus alla möjliga tillbehör.

Visa mer
 • Bensinpump – Vi erbjuder flera olika bensinpumpar med varierande kapacitet.

 • Elektrisk pump – Här har vi ett stort utbud av både kraftfulla slampumpar och dränkbara pumpar.

Detta är endast en fraktion av allt vi har att erbjuda på Renta. Vår maskinuthyrning är störst i Sverige och det finns tusentals fler verktyg och maskiner i våra maskinparker. Inne på rentaeasy.se hittar du hela vårat utbud.

Om du mot förmodan inte skulle hitta det du söker vill vi gärna att du kontaktar oss. Chansen är stor att vi kan beställa maskinen åt dig genom vårt stora kontaktnätverk. Och om inte det skulle funka så råkar vi vara experter på att hitta lösningar. På något sätt hittar vi en maskin som klarar av att utföra arbetet. Det är vårt Renta-löfte till dig.

Fördelen med maskinuthyrning genom oss

Fördelarna med maskinuthyrning genom oss är många. Delvis har vi Sveriges största utbud på maskiner och verktyg så oddsen att du ska hitta det du söker är höga. Vidare är vi genuint intresserade av att se alla byggentusiaster och byggherrar där ute lyckas.

Visa mer

Det som driver oss är att hitta lösningar till våra kunders utmaningar, allt från de små projekten till de stora byggena. Vi garanterar säkra och professionella maskiner för både privatpersoner och företag.

 • Bra service – Hos är bra service A och O. Utan kunnig och trevlig personal hade vi inte varit där vi är idag. All vår personal är utbildad för att kunna hjälpa våra kunder på absolut bästa sätt. Vi kommer alltid sträva efter att hitta de bästa lösningarna.

 • Stort urval kvalitetsutrustning – Våra moderna maskinparker är Sveriges största. Vi har professionella och säkra maskiner och verktyg. Hyr verktyg och maskiner hos oss med självförtroende.

 • Tillgänglighet för kunder Från Malmö i söder till Mälardalen i norr finner du Rentas depåer där du kan hyra maskiner. Vi utökar ständigt våra depåer för att förbättra vår tillgänglighet.

 • Enkel och snabb leverans För att ytterligare underlätta för våra kunder erbjuder vi enkel och snabb leverans, direkt till byggarbetsplatsen.

Om du är nyfiken på Renta och vad vi kan erbjuda när det kommer till just ditt projekt är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi svarar gärna på frågor kring våra maskiner och verktyg. Vi är experter på maskinuthyrning och kan vägleda dig till den absolut bästa utrustning. Renta är kort och gott mycket snack, och mycket verkstad.