HYR BORRIGG TERMITE

HYR BORRIGG TERMITE HOS RENTA

Termite är en effektiv borrigg med stor flexibilitet för både horisontell och vertikal borrning. Den har en överlägsen täckningsområde för vertikal borrning tack vare 270° rotation på bommen. Termite har god terräng tillgänglighet och manövreras säkert via radiostyrning. Den är utrustad med en kraftfull, högkvalitativ borrhammare.

FRÅGA OSS OM BORRIGG TERMITE

Om du har frågor och funderingar kring borrigg termite så tveka inte att kontakta oss!

HYRA BORRIGG TERMITE ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver en Borrigg Termite till ditt projekt så är det kostsamt att köpa in den och dess tillbehör, om du behöver din Borrigg snabbt så är även detta en fördel med att hyra en Borrigg Termite istället för att köpa den. Hos Renta får du alltid kvalitativa maskiner och tillbehör till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR BORRIGG FRÅN RENTA

När du hyr Borrigg från renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att din Borrigg kommer att finnas tillgänglig, om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny Borrigg. Genom att hyra maskiner och tillbehör från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅR BORRIGG TERMITE OCH TILLBEHÖR

HYRA BORRIGG TERMITE

Hos renta finner du Borrigg Termite till ditt projekt, se vårt utbud Borrigg och tillbehör här!