HYR BULTERIGG

HYR BULTERIGG HOS RENTA

Designad och utvecklad för borrning av bulthål för montering av vägg-/takelement, PE-skum och teknisk utrustning för tunneldrivning/underhåll. Den styrs av mycket avancerad navigationsteknik för att säkerställa noggrann och systematisk borrning av hål. Utrustningen är konstruerad för att hantera tunnelprofiler från T8.5 till T12.5.

FRÅGA OSS OM BULTERIGG

Om du har frågor och funderingar kring bulterigg så tveka inte att kontakta oss!

HYRA BULTERIGG ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver en bulterigg till ditt projekt så är det kostsamt att köpa in den och dess tillbehör, om du behöver din bulterigg snabbt så är även detta en fördel med att hyra en bulterigg istället för att köpa den. Hos Renta får du alltid kvalitativa maskiner och tillbehör till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR BULTERIGG FRÅN RENTA

När du hyr bulterigg från renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att din bulterigg kommer att finnas tillgänglig, om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny bulterigg. Genom att hyra maskiner och tillbehör från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅR BULTERIGG OCH TILLBEHÖR

HYRA BULTERIGG

Hos renta finner du bulterigg till ditt projekt, se vårt utbud bulterigg och tillbehör här!