HYR SAXlift & PELARLIFT

HYR SAXLIFT & PELARLIFT HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra sax/pelarlift för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM SAXLIFTAR OCH PELARLIFTAR

Om du har frågor och funderingar kring våra saxliftar eller pelarliftar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA SAXLIFT & PELARLIFT ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver saxlift eller pelarlift till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in, om du behöver din lift snabbt så är även detta en fördel med att hyra istället för att köpa. Hos Renta får du alltid kvalitativa sax eller pelarliftar till bra pris som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR SAXLIFT & PELARLIFT FRÅN RENTA

När du hyr saxlift eller pelarlift från Renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att dina sax eller pelarliftar kommer att finnas tillgängliga och om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns Renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt. Genom att hyra sax eller pelarlift från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅRT UTBUD AV SAX / PELARLIFT

 

HYRA PELARLIFTAR 

I vår moderna maskinpark hittar du även pelarliftar. En pelarlift är perfekt för installationsjobb på grund av dess mindre storlek. En pelarlift är också bra vid begränsade utrymmen. Se hela vårt sortiment av pelarliftar här!

HYRA SAXLIFT BATTERI MED STÖDBEN

En saxlift är ett ypperligt alternativ för både inom- och utomhusbruk. Vi har både breda och smala saxliftar, batteridrivna och med eller utan stödben. Det du kan räkna med oavsett modell du väljer är att våra saxliftar har en väldigt hög kvalitet.

HYRA SAXLIFT DIESEL SJÄLVNIVELLERANDE

Vi har även självnivellerande saxliftar som är dieseldrivna. Självnivelleringen gör att du automatiskt får en stabil plattform. Den här typen av saxlift klarar alla typer av terräng, även sluttande.

HYRA SAXLIFT BATTERI

Här har vi samlat våra batteri- och hybriddrivna saxliftar. Precis som med Rentas övriga utbud av högkvalitativa verktyg och maskiner kan du räkna med att våra batteri- och hybriddrivna saxliftar är av absolut världsklass. Se hela vårt sortiment här!

HYRA SAXLIFT DIESEL MED STÖDBEN

För ytterligare stabilitet och längre räckvidd erbjuder Renta även dieseldrivna saxliftar med stödben. För att hyra saxlift med stödben, eller om du har frågor kring vilken saxlift som är bäst lämpad för just ditt bygge är du välkommen att kontakta oss.