Kraft, värme och ventilation

Våra lösningar inom byggvärme och byggel

Hyr kraft, värme och ventilation

Det finns en sak som är central för varje byggarbetsplats – tillförlitlig elförsörjning. I ett land med olika årstider och varierande klimat behövs dessutom värme och ventilation, inte minst för arbetsmiljön. Renta hyr ut lösningar inom såväl byggel som byggvärme.

Det är få projekt som klarar sig utan lite extra kraft i form av en störningsfri och säker elförsörjning. På Renta vet vi vad som krävs av den tillfälliga byggelen för att ditt arbete ska flyta på så smidigt som möjligt. En annan sak vi vet är vikten av värme och ventilation. Sverige är ett land med varierande klimat och stundtals kallare väder. För arbetsmiljön, funktionen och ekonomin behöver en byggarbetsplats i regel temporär uppvärmning under de kalla och fuktiga årstiderna.

För att kunna ta fram den bästa lösningen för varje projekt har vi ett brett sortiment för uppvärmning och ventilation av byggarbetsplatser samt inom elförsörjning både gällande byggel men också värmekabel och belysning. Renta hyr inte bara ut lösningen du behöver, vi bistår även gärna med kunskap så att slutresultatet blir tryggt och driftssäkert under hela projekttiden.

 

Transport av utrustning och verktyg

Logistiken är en stor del av varje byggprojekt och transporter av utrustning, verktyg och maskiner är tidskrävande. Effektivisera din arbetsdag genom att låta oss på Renta ta hand om transporten till och från byggarbetsplatsen. Våra depåer Sverige över planerar dagligen flertalet leveranser för att säkerhetsställa att just det du behöver kommer till rätt plats, i rätt tid.

 

Fråga oss om uthyrning av el, värme och ventilation

Vid frågor om våra olika lösningar och produkter är du välkommen att kontakta oss.

 

HITTA DIN NÄRMASTE DEPÅ

Från Västkusten till norra Europa

Vad som för över 40 år sedan började med en depå på Västkusten, är idag ett rikstäckande företag med lokala depåer från Malmö till Mälardalen. När du behöver hyra verktyg och maskiner vet vi att det ofta är med kort varsel – därför har Renta medvetet valt att ha stora lager med ett brett utbud. På så sätt kan vi hålla uthyrningsprocessen både enkel och säker för dig som kund.

 

Att hyra istället för att köpa

Att hyra istället för att köpa har många fördelar. Du slipper stora investeringar för verktyg, maskiner eller bodar du bara använder ibland. En av de största fördelarna är att du då alltid har tillgång till det senaste och mest moderna. Om tillgången dessutom är både enkel och flexibel blir det bättre resultat och mer effektiva arbetsflöden för dig.

 

Undvik avbrott i arbetet och förseningar i tidsplanen

När ett behov uppstår behöver det ofta lösas snabbt. Oavsett om du behöver hyra en borrmaskin för en eftermiddag eller en lift för ett halvår, ska det vara ett enkelt uträttat ärende. Eftersom Rentas depåer arbetar både lokalt och i tätt samarbete hittar vi lösningar för varje behov. Finns inte borrmaskinen på Ringön så finns den i Sisjön – då ser vi till att den kommer till dig.

 

Vi finns för att du ska vara framgångsrik

Renta utvecklas i takt med våra kunders behov och önskemål. Den utrustning du behöver hyra, ska alltid finns på rätt plats vid rätt tillfälle. Varje depå drivs som sin egen och ansvar, beslut och initiativ utgår från de behov som finns lokalt. Vi belastar inte våra kollegor och kunders dagar med onödig rapportering, byråkrati eller annat som inte är direkt nödvändigt. Istället är det korta beslutsvägar och ett stort engagemang som möter dig på din depå. Du berättar om ditt behov – vi föreslår den bästa lösningen. Det behöver inte vara krångligare än så.