ÄR DU VÅR NYA MEKANIKER I ROSERSBERG?

Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Bygga är en lagsport och här är varje spelare superviktig. Med stor frihet skapas engagemang. Ett engagemang som förenar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Men minst lika central är våra kunder, vår nummer 10. Det är tack vare dem som spelet klaffar och det är dem som utvecklade oss till att bibehålla det lilla bolagets charm i takt med att vi lagt på oss de stora bolagens muskler. Med depåer i hela Sverige har vi samlats under samma flagg, maskinuthyrare som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Du med?

 

Vad kommer du som mekaniker att göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Ibland kommer de tillbaka hela, ibland inte. Vad de däremot alltid behöver är lite omsorg och kärlek. Du tar emot, bedömer maskinernas kondition samt servar och reparerar, ibland tillochmed akut ute på fält. Du hjälper också till vid etableringar och stöttar övriga depån, från uthyrare till distributör. Vi hjälps åt, för bygga är en lagsport.

 

Vi söker dig som…

… älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

 

Våra fyra önskemål till dig:

  • Du har verkstadsbakgrund inom lift- och anläggningsmaskiner och ett brett tekniskt kunnande samt tydligt byggintresse.
  • B-körkort är ett krav, BE eller B96 samt truckbehörighet är meriterande.
  • Viss datorvana då all offert-, order- och dokumenthantering sker i vårt administrativa system.
  • Du är problemlösare med god initiativförmåga, bra på felsökning med viss instrumentvana.

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare och lagspelare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

Ytterligare information ringer du Daniel Schüllerqvist, 0708-792122
Ansökan görs via e-post till daniel.schullerqvist@renta.se
Märk mailet med: Ansökan Mekaniker Rosersberg

 

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2022-07-12.

Välkommen med din ansökan snarast!

 

Om Renta

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 560 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Vi växer eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våran nr 10 – kunderna, för bygga är en lagsport.

 

Borlänge

Bodmontör

 

Eskilstuna

Mekaniker

 

Falkenberg

Fältmekaniker

Mekaniker

 

Globen

Transportör

 

Jönköping

Platschef

 

Kristinehamn

Servicetekniker

 

Kungsbacka

Innesäljare

 

Kungälv

Servicetekniker

 

Landskrona

Elektriker

 

Linköping

Gård/Transportör

Säljare

 

Lycksele

Platschef

 

Rosersberg

Mekaniker

Elektriker

 

Sisjön

Elektriker

 

Skövde

Gården/Mekaniker

 

Uddevalla

Säljare

 

Uppsala

Innesäljare

 

Varberg

Fältmekaniker

 

Vänersborg

Transportör med maskinkunskap

 

Värmland

Säljare

 

Västerås

Mekaniker

 

Östersund

Platschef

Säljare

Innesäljare

Mekaniker

Transport & Gård