Är du vår nya El-ansvarig i Göteborg?

Vi är Renta – maskinuthyraren som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som El-ansvarig göra?

Precis som titeln säger, du kommer vara totalt ansvarig för elen hos oss, i alla sina former. Från planering, till uppföljning. Det blir också en del stöttning och rådgivning till projektledare/säljare runt elfrågor och servicemannen i dennes elarbete ute i fält. Du känner väl till olycksrapportering och hur tillbud och olyckor inom fältet utreds. För du kan nämligen lagboken. Eller hur man slår i den. Vidare är du ­ansvarig för att arbetsberedning, riskanalys och skyddsronder utförs och dokumenteras kontinuerligt. Sedan hjälps vi alltid åt i depån, stöttar där det behövs. Hugger i eftersom vi hjälps åt. För den här resan gör vi tillsammans.

 

Vi söker dig som …

… älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du -förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

 

Våra fyra önskemål till dig:

  • Du är problemlösaren med analytisk förmåga och riktigt god initiativförmåga.
  • B-körkortet är lika självkörande som svenskan din.
  • Meriterande är om du har erfarenhet inom området elanläggning och elsäkerhet eller motsvarande yrkeserfarenhet samt behörighet för lågspänning AL.
  • Dokumenterad kunskap inom el-tekniska frågor samt allmän teknisk kunskap.

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanställning.
Tillträde snarast.

 

Lön

Fast lön.

 

Kontaktperson

Om du vill ha ytterligare information ringer du Johnny Längefors, 070 317 25 50

 

Ansökan

Via e-post till johnny.langefors@renta.se
Märk mailet med: Ansökan El-ansvarig Göteborg

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2020-03-15.
Välkommen med din ansökan snarast!