Är du vår nya El-installatör i Göteborg?

Vi är Renta – maskinuthyraren som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som El-installatör göra? 

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Och du kommer tillhöra vårt etableringsteam och helt enkelt montera upp och etablera den tillfälliga elen, samt vara med och ställa i ordning bodarna och bygghissarna på arbetsplatserna. Den andra delen av jobbet utför du service och underhåll av vår materiel. I verkstaden eller ute på en etablering. Du kommer vara kundnära och hela tiden med i depåns vardag: du stöttar där det behövs och hugger i eftersom vi hjälps åt. För den här resan gör vi nämligen tillsammans.

 

Vi söker dig som …

… älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

 

Våra fyra önskemål till dig:

  • Du har verkstadsbakgrund inom bygg- och anläggningsmaskiner och ett brett tekniskt kunnande samt tydligt byggintresse.
  • B-körkort är ett krav, BE eller B96 samt truckbehörighet är meriterande.
  • Viss datorvana då all offert -, order- och dokumenthantering sker i vårt administrativa system.
  • Du är problemlösare med god initiativförmåga, bra på felsökning med viss instrumentvana.

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanställning.
Tillträde snarast.

 

Lön

Fast lön.

 

Kontaktperson

Om du vill ha ytterligare information ringer du Johnny Längefors, 070 317 25 50

 

Ansökan

Via e-post till johnny.langefors@renta.se
Märk mailet med: Ansökan El-installatör Göteborg

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2020-03-15.
Välkommen med din ansökan snarast!