Innesäljare/uthyrare med projektansvar i Malmö

Är du vår nya Innesäljare/uthyrare med projektansvar i Malmö

 

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som projektuthyrare/innesäljare göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Du däremot, du kommer -bygga -relationer. Du möter kunder, ger råd om lämplig utrustning, skriver order och levererar; för -avhämtning eller leverans. Du är också leendet kunden -möter vid återlämning då du bedömer maskinernas kondition och kundens framtida behov. På tal om behov är du alltid redo att rycka in och hjälpa till med enklare reparationer och utkörning av utrustning. Vi hjälps åt. För den här resan gör vi nämligen tillsammans. 

 

Vi söker dig som… 

… älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst -läste du -förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett -entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade -tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

 

Våra fyra önskemål till dig:

  • Erfarenhet från bygg- och anläggningsmaskiner är meriterande
  • Arbetat i projektdriven form
  • Datorvana då all offert -, order- och dokumenthantering sker i vårt administrativa system.
  • Du är problemlösare med god initiativförmåga: snabb på fötterna.

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. -Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi -kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, sexveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett -engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen. 

 

Varaktighet & Lön

Tillträde snarast.
Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

Ytterligare information ringer du Magnus Lundberg, 0707 10 61 80
Ansökan görs via e-post till magnus.lundberg@renta.se
Märk mailet med: Ansökan Projektuthyrare

 

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2019-12-20
Välkommen med din ansökan snarast!