ÄR DU VÅR NYA KVALITETS- OCH MILJÖANSVARIG?

Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas under samma flagg. 60 depåer som tror på samma sak – att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Som definierar. Hos oss är den individuella friheten central och omtanken lokal. Fundamental. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Genom våra värderingar skapar vi stor frihet för våra medarbetare, ett lokalt engagemang på depåerna och ett förenat Renta över hela Sverige som hjälper varandra framåt. För vi bryr oss. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Nu söker vi tillsammans med Oddwork efter din ISO-expertis, din omtanke och din förmåga att vara extremt förändringsbenägen. För oss spelar ingen roll var du utgår ifrån i Sverige, så länge som du är en som bryr sig och så länge som du har stenkoll på ISO 9001, 14001 och 45001.

Om tjänsten som Kvalitets- och miljöansvarig

Rebecca som har denna roll idag, går i september över till tjänsten som Hållbarhetschef på koncernnivå och vi söker därför dig som kan ta vid. Ta vid, införa och utbilda vidare inom ISO-certifiering och lagkrav ute på våra depåer. Här tar du fram processer och instruktioner anpassade utefter varje depås förutsättningar, innan du åker ut till dem och presenterar systemet och den lättillgängliga informationen. När du ändå är ute på depåerna stämmer du av kemikaliehanteringen och internrevisionerna. Dessutom utför du riskbedömningar på våra kemikalier, håller koll på säkerhetsdatablad och arbetsmiljöfrågor. Du blir helt enkelt bryggan mellan våra kunder och vårt hållbarhetsarbete där du ansvarar för att kommunicera hållbarhetsarbetet både internt och externt. Detta arbete sker nationellt och du får möjlighet att se hela Sverige och hela Renta när du, tillsammans med oss, fortsätter göra oss urstarka och strukturerade.

 

Vi söker dig som…

… älskar att ha på fötterna. Du är påläst i alla lägen, du kan ISO-certifieringar utan och innantill och vet vikten av att sätta sig in i andra människors vardag och rutiner. För ändring? Visst läste du förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som att genomföra varje arbetsuppgift med regler och förordningar i ryggen. Dina vänner kallar dig noga men pragmatisk. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi menar såklart: ska du med?

 

Våra önskemål till dig:

  • Du kan 9001–14001 ISO-standard som ett rinnande vatten. Har du även med dig 45001 är det ett stort plus!
  • Du har bra koll på kemikalielagstiftning
  • Din noggrannhet är lika delar egenskap som kunskap
  • Är du utbildad inom internrevision mot ISO blir vi extra glada
  • Din pedagogik är lika självkörande som körkortet ditt

Vad vi erbjuder dig

Vi hjälper inte bara våra kunder att bygga på sina drömmar, utan vi bygger även på vår dröm – att utmana en hel bransch och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om den lilla människan också. Vi har såklart som alla andra både grillkvällar, sommarfester och diverse förmåner, men det är inte därför man jobbar på just Renta. För oss handlar det om människorna. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Även om vi finns på olika platser runt om i Sverige så är den lokala friheten för varje depå något vi värnar om. Om du är en som bryr sig och vill vara med att utveckla oss vidare – då är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa.

START: Enligt överenskommelse
PLATS:
Flexibelt
OMFATTNING:
Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT:
Senior Talent Manager Ellinor Hellberg,ellinor@oddwork.se(för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
2023-08-05

 

Om Renta

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 650 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Vi växer eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våran nr 10 – kunderna, för bygga är en lagsport.