Press release | Varberg 1 mars 2019

Renta expanderar och öppnar ny depå i centrala Stockholm!

Renta öppnar en helt ny depå i centrala Stockholm vid Globen och Tele2 Arena, som ­tillsammans med Sollentuna blir den andra depån i huvudstaden.

Renta fortsätter att expandera och har tecknat avtal om att öppna en helt ny depå på Slakthusgatan 24 intill Globen och Tele2 Arena. Inklusive Borås, Jönköping och Hässleholm öppnar Renta sin fjärde depå under 2019 och sammanlagt nr 29 i ordningen. Tillsammans med depåerna i Sollentuna, Bålsta, Enköping och ­Västerås, stärker Renta sitt erbjudande och tillgänglighet i huvudstaden genom öppningen av Globen-depån.

– Nu tar vi oss ann Stockholm på riktigt och detta är bara början på vår expansion i huvudstaden. ­Stockholm är en viktig marknad för oss i och med vår satsning att bli nationella och Globen-depån ­knyter ihop det bra med ­depåerna runt Mälaren. Vi har dessutom många kunder runtom i landet som verkar i Stockholm, så det kommer bli extra spännande att kunna erbjuda dem den tillgänglighet och service de är vana att uppleva, nu också i Stockholm.”
Joacim Johansson, Vd för Renta

Depåöppningen förväntas ske i början på april 2019.

För ytterligare information vänligen kontakta
Joacim Johansson, Vd
joacim.johansson@renta.se
070-104 07 00