Renta expanderar och öppnar ny depå i Uddevalla!

Renta öppnar en helt ny depå i Uddevalla och blir den andra depån i Bohuslän och 34:e -depån totalat. Precis som övriga depåer kommer depån i Uddevalla att erbjuda ett komplett sortiment, vilket innebära förbättrad tillgänglighet för kunderna i Uddevalla. 
” – Depån -kommer ligga helt rätt i industriområdet Fröland, samt geografiskt rätt placerat på västkusten…” säger Joacim Johansson Vd för Renta.

Renta fortsätter att expandera och har tecknat avtal om att öppna en helt ny depå i industriområdet -Fröland i Uddevalla. Renta har sedan tidigare en depå i Bohuslän, närmare bestämt Kungälv. Öppnandet av en depå i Uddevalla ligger helt rätt i linje med Rentas strategi; stora depåer med komplett sortiment och hög -tillgänglighet. Precis som övriga Renta-depåer ligger fokus på att fortsätta göra kunderna nöjda när det -gäller tillgänglighet, service och kvalitét. Inklusive Globen, Borås, Jönköping, Hässleholm, Årjäng, Sunne, Arvika och Karlstad utökar Renta med sin 9:e depå under 2019 och sammanlagt nr 34 i ordningen. 

– Det kommer bli fantastiskt roligt att öppna en depå i Uddevalla.
Depån kommer ligga helt rätt i industriområdet Fröland, samt geografiskt rätt placerat på västkusten, detta för att vi även ska kunna erbjuda vårt sortiment i närliggande städer, samtidigt som närheten till Kungälv och Göteborg gör att man snabbt kan lösa utmaningar tillsammans. ” 

Joacim Johansson, Vd för Renta

 

Depåöppningen förväntas ske i februari 2020.

 

Joacim Johansson, Vd Renta
joacim.johansson@renta.se
070 104 07 00