Renta lanserar app för maskinuthyrning

Den 1 september lanserar vi (Renta Sverige) appen Renta Easy – en hel maskinpark i fickan! Det digitala verktyget hanterar en byggarbetsplats hela behov av maskiner och användas i en smarttelefon eller i webbläsare. 

– Vår vision är att du ska kunna fokusera på att bygga och med Renta Easy har du en hel maskinpark i handen, säger Joacim Johansson, Vd på Renta. 

Sortimentet i appen är precis detsamma som på våra depåer och väldigt enkelt att använda men med fördelen att du kan använda den när som helst och var som helst. Hyr maskinen och hämta den på närmaste Rentadepå eller få den levererad direkt till byggarbetsplatsen. Med appen blir det enkelt att överblicka sortimentet, tillgängligheten och all teknisk -information. Även kostnaderna kan du tydligt och tidigt se i verktyget.  

– Renta som företag utvecklas i takt med våra kunders behov och önskemål, därför känns lanseringen av Renta Easy väldigt rolig. Nu hjälper vi till att göra arbetsdagen ännu mer effektiv, säger Marcus Sölsnaes, Marknadschef på Renta. 

 

Var finns appen Renta Easy?

Appen är gratis att ladda ner från App Store och Google Play. Du skapar enkelt ett personligt konto som sedan kan kopplas ihop med företagets.
Du kan nå Renta Easy genom att besöka webb versionen rentaeasy.se

Skanna QR-koden med din mobilkamera för att ladda ner Renta Easy

 

Mer information

renta.se/rentaeasy finns mer information om appen och dess funktioner, eller kontakta din närmaste Renta-depå så hjälper de dig och svara på alla frågor.

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Joacim Johansson, Vd – joacim.johansson@renta.se
Marcus Sölsnaes, Marknadschef – marcus.solsnaes@renta.se