Press release | Varberg 31 januari 2019

Renta öppnar ny depå i Borås!

Renta öppnar en helt ny depå i Borås som är ett naturligt steg öster ut geografiskt för att öka tillgängligheten och servicen till våra kunder.

Renta fortsätter att expandera för att fullfölja sitt koncept med stora depåer med komplett sortiment och stor tillgänglighet. Precis som övriga Renta-depåer ligger fokus på att fortsätta göra kunderna nöjda när det gäller tillgänglighet, service och kvalitét. Depån öppnar under april månad 2019 på Norrbylånggatan 45 i anslutning till Knalleporten. Personalen har gedigen erfarenhet och god lokalkännedom vilket är lämpliga egenskaper för att kunna erbjuda rätt lösning för kundens situation.

– Det ska bli fantastiskt roligt att öppna en depå i Borås. Depån kommer ligga helt rätt geografiskt för att vi även ska kunna erbjuda vårt sortiment i närliggande städer samtidigt som närheten till Göteborg gör att man snabbt kan lösa utmaningar tillsammans. Borås är en stad i framkant där vi kommer kunna agera som en pålitlig leverantör av maskiner och tjänster. Personalens lokalkännedom och expertis inom branschen ger också möjlighet att erbjuda skräddarsydda lösningar till kundernas behov.
Joacim Johansson, VD för Renta.

Depåöppningen förväntas ske under april 2019 i tillfälliga lokaler men med komplett sortiment och den nya byggnaden beräknas bli klar i slutet på 2019.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Joacim Johansson, VD och koncernchef
joacim.johansson@renta.se
070-104 07 00

Patrik Rosenqvist, Regionchef
patrik.rosenqvist@stalhyrmaskiner.se
076-087 76 77