Vi hjälper dig före, under och efter bygget

Bygga är en lagsport och oavsett om du behöver hjälp med hela bygget eller vill ha en snabb APD-plan, har vi en plan. En Renta plan. Allt för att göra ditt nästa eller nuvarande bygge så smidigt som möjligt.

 

15 minuter och din arbetsplats är klar för projektering

Varenda liten arbetsplatsdetalj nedskriven – så att du kan fokusera på helheten

Trafikanordningsplaner som är redo att godkännas

Vi ritar och printar – du skickar till kommunen

3 steg och ditt bygge är igång

Vi träffas och lägger upp en plan, ritar upp ditt projekt eller etablering, printar ut bygglovsritningar och du skickar in till kommunen.

APD-planen gör det busenkelt för oss att sätta upp alltifrån avspärrningsmaterial, bodar, el och vatten. Exakt där du vill ha dem.

Boka byggmaskinerna i Renta Easy och kör igång.

Spara tid

Vi vet att ett bygglov för en bodetablering tar mellan 8-24h att jobba med innan det kan skickas in till kommunen. En APD-plan och TA-plan tar normalt mellan 4-8h att rita upp för att kommunen skall godkännande ansökan – med alla dokument! Här kan vi med Renta Plan hjälpa er att spara mycket tid. 

BOD-PLAN

Du behöver bygglovsritningar till din bodetablering, vi ritat upp projektet och 15 minuter senare är din arbetsplats klar för att skicka in till kommunen.

APD-PLAN

Allt nödvändigt ritas ut, varenda liten arbetsplatsdetalj nedskriven – så att du kan fokusera på helheten.

TA-PLAN

Behöver du stänga av en väg eller leda om trafik i samband med etableringen? Då upprättar vi en Trafikanordningsplan eller enkelt sagt en TA-plan.

Gör upp en Renta plan

Fyll i formuläret eller kontakta din lokala säljare och berätta mer om ditt kommande projekt så sätter vi upp en plan ihop.