Renta Group har påbörjat sin satsning i Polen och anställt Tomasz Walawender som Vd. Han började jobba på Renta i början på september, rapporterar till Renta Groups Vd och ingår i Renta Groups ledningsgrupp. Expansionen i Polen är strategiskt helt rätt och förväntad start är planerad till första kvartalet 2020.

Tomasz har en lång och bred erfarenhet av bygg och anläggningsutrustning från både uthyrning och försäljning. Från uthyrningsindustrin är han känd för att ha byggt upp Ramirent i Polen och central Europa samt verkat som nyckelperson i Ramirent Group. Senast kommer Tomasz från Swepac AB som Försäljningschef.

 

Jag är väldigt glad att jag har anslutit till Renta som är ett så dynamiskt och innovativt företag. Ingången till en hyresmarknad som är så snabbväxande som i Polen är en av gruppens huvudprioriteringar. Jag tror att med min långa erfarenhet i uthyrningsbranschen kommer komma till stor nytta för Renta.

För mig personligen är detta en stor utmaning att komma tillbaka till uthyrningsbranschen (vilket har varit en önskan) och få jobba med en fantastisk grupp och nya kollegor i ett entreprenörsdrivet företag.

Said Tomasz Walawender

 

Det är fantastiskt att Tomasz har vald att ansluta till oss. Hans erfarenhet och kunskap kommer bli till stor nytta för expansionen i Polen och för andra närliggande länder. Jag är mycket glad och önskar min nya kollega välkommen till Renta.

Said Kari Aulasmaa, Vd Renta Group

 

 

Kari Aulasmaa, Vd Renta Group
kari.aulasmaa@renta.se
+358 40 511 6445

Joacim Johansson, Vd Renta Sverige
joacim.johansson@renta.se
+46 70 104 07 00

Tomasz Walawender, Vd Renta Polen
tomasz.walawender@renta.com
+48 506 555 035