LOKAL MASKINUTHYRNING I ARVIKA

Bygga är en lagsport och utan rätt medspelare kan arbetet bli mycket svårare än vad det behöver vara. Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet. Varför? Vårt sortiment är ett av de största i Sverige och kan därför kan vi med säkerhet säga att vår moderna maskinpark i Arvika har rätt maskin för dig.

Söker du efter maskinuthyrning i Arvika har du hittat rätt. Hos oss finner ni allt ifrån bandburna grävmaskiner till billiftar eller något mindre som spikpistoler. Med vårt breda urval av hyrmaskiner i Arvika kan du vara trygg att vi har rätt maskin för dig. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Arvika:

Jimmie Österberg

Innesäljare

0738-210013

jimmie.osterberg@renta.se

Fredrik Persson

Innesäljare

0762-585079

fredrik.persson@renta.se

Lars-Göran Leverström

Platschef, Arvika

0762-582053

lars-goran.leverstrom@renta.se

HYR DINA MASKINER I ARVIKA HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Arvika

Hos Renta finner ni alla varianter av grävmaskiner. Allt från bandburna till hjulburna grävmaskiner och dessutom grävmaskinstillbehör. Våra bandburna grävmaskiner varierar från mindre grävare som tillåter en vikt upp till 0,8 ton hela vägen till en större maskin med en tillåten vikt på 11 ton. Våra hjulburna grävmaskiner varierar från 6,5 ton till 17 ton. På rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör!

 

Hyra släpvagnar i Arvika

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Arvika hos oss!

Hyra slipmaskiner i Arvika hos Renta

Vill du hyra en slipmaskin så kan du hos oss på Renta välja mellan golvslipar för trä och betong till bandslipar och mycket mer.

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Vi har olika kombihammare, slag/borrmaskiner, kombihammare med batteri, slag/borrmaskin med batteri och ett stort sortiment av tillbehör för borrmaskiner.

Hyra pressverktyg och bandningsverktyg

Hos oss på Renta kan du hyra pressverktyg och bandningsverktyg för både små och stora jobb under antingen en längre eller kortare period. Våra hyrcenter finner du i hela Sverige med rätt verktyg för dina projekt eller ditt bygge! 

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Med maskinuthyrning i Arvika från Renta hittar du det du behöver. Varje byggarbetsplats och projekt ser olika ut och du som jobbar där har olika behov. Vårt sortiment av tjänster och produkter är stort och vi är säkra på att vi kan uppfylla dina behov av anläggningsmaskiner. Renta står gärna till ditt förfogande från dag ett för att du som kund ska få den mest effektiva lösningen men vi kan även komma till undsättning när ditt behov av maskiner kommer oväntat.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Arvika

Saxlift, Pelarlift, Billift, vikbomslift, släpvagnslift, och Teleskopslift är bara en bråkdel av vårt stora utbud. När du hyr av Renta kan du vara säker på att du kommer hitta det du söker efter. Vidare erbjuder vi även utkörning av maskinerna.

 

Utbilda dig hos Renta i Arvika – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Arvika

Liftutbildning i Arvika

Fallskyddsutbildning i Arvika

Arbete på väg 1 & 2 i Arvika

Bas-P & Bas-U i Arvika

Heta arbeten i Arvika

Ställning AFS 2013:4 i Arvika

Travers – AFS 2006:6 i Arvika

 

Behöver du hyra byggställningar i Arvika?

Ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställning finner du enkelt via vår internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. För att komma igång med att hyra från Renta behöver du endast logga in och får sedan direkt tillgång till alla våra lösningar för byggställningar.

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Arvika

Bodar, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, hygienbodar är de vanligaste typerna av byggbodar för de flesta byggarbetsplatser. På vår maskinpark i Arvika finner ni att vi har ett stort sortiment av moderna byggbodar för byggarbetsplatsen.

 

Bygghissar i Arvika med ett genomgående säkerhetstänk

Vi erbjuder personalhissar, materialhissar och bygghissar. Dessutom har vi även ett stort utbud med tillbehör till hissar som ni enkelt kan få utkörda till byggarbetsplatsen.

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I ARVIKA TILL ER BYGGARBETSPLATS.

 

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.

    hyr maskin hos Renta Arvika