Alla vägar leder till Växjö – så även vår

Du läser helt rätt. Vi parkerar nu en drös med liftar, dumprar och Hiltiväskor på Verkstadsgatan 6, i Växjö. Här målas lokalen orange och laget har redan börjat formas med platschef Emma Lindelöf vid rodret och stadens gladaste säljare, Herman Teodorsson, som pådrivare bredvid. När vi öppnar? Till våren 2023!

”Vaegar och sjö”, ja Växjö lever sannerligen upp till sitt namn med hela sex landsvägar som möts i Sveriges senaste techstad. Plus sex sjöar som samsas om att frysa till is. För ishockeymässigt har staden de senaste åren prenumererat på Le Mat-pokalen till många andra supportrars förtret. Och du, jösses vad här byggs.

– Ja, här byggs både hyres- och bostadsrätter på löpande band i nya stadsdelarna Vikaholm och Bredvik. Sedan byggs vindparkerna ut i kommunen och infrastrukturens största kommande projekt stavas Kalmarrondellen, där 25:an och 27:an möts. Samtidigt har vi ett mastodontprojekt i Räppe där ett nytt akutsjukhus förbereds för byggnation, säger Herman Teodorsson, säljare Renta Växjö.

Här kommer alla göra allt

Vi är utmanarna. De runda bollarna bland de fyrkantiga hålen och vi tänker inte göra ”som man alltid har gjort”. Hur gör vi då? Vi ger dig friheten att möta ditt lokala närområde precis så som de vill bli mötta. Ingen kan orten, maskinerna de använder eller bygg-Växjö bättre än dig. Kanske Emma och Herman. Men du förstår, tillsammans skapar ni Renta Växjö.

– Här kommer alla få och behöva ta beslut dagligen och här är alla idéer, galna som än tokigare, välkomna. Tillsammans kommer vi forma och bygga upp vad vi lägger in i Renta Växjö, från medarbetare till kunder. Det är dags att utmana stadens andra maskinuthyrare och lyfta servicenivån, säger Emma Lindelöf, platschef Renta Växjö.

Vi växer med varandra och är helt beroende av dig som vill ge det lilla extra för såväl kund som kollega. Vill du med? Emma söker nu mekaniker, gård/transportör och innesäljare som vill med på en orange rebellresa.

Skriv till emma.lindelof@renta.se om ditt maskin- och lokalintresse är alldeles för stort för att vara kvar där du är nu.