Byggvärme

Byggvärme

Under de kalla och fuktiga årstiderna behöver en byggarbetsplats värmas upp och avfuktas. Det är viktigt inte minst för arbetsmiljön. Renta bistår med såväl kunskap som de rätta lösningarna inom byggvärme och temporär uppvärmning för byggarbetsplatser. 

Sverige är ett land med varierande klimat och stundtals kallare väder. För arbetsmiljön och funktionen behöver en byggarbetsplats i regel temporär uppvärmning under de kalla och fuktiga årstiderna. För att kunna ta fram den bästa lösningen för varje projekt har Renta ett brett sortiment för uppvärmning av byggarbetsplatser. Vi hyr inte bara ut maskinerna som krävs utan hjälper dig med projektering, dimensionering, transport, montage på plats samt löpande anpassningar och service under projektets gång. Efter avslutat projekt hanterar vi även demontering och transport tillbaka till vår depå.

 

Våra lösningar inom byggvärme

  • Uppvärmning på el, diesel eller gasol
  • Fläktar
  • Avfuktare
  • Tillbehör så som förlängningskablar och slangar

 

Fråga oss om byggvärme

Vid frågor om olika typer av byggvärme och våra tjänster däromkring är du välkommen att kontakta oss.

HITTA DIN NÄRMASTE DEPÅ

Från Västkusten till norra Europa

Vad som för över 40 år sedan började med en depå på Västkusten, är idag ett rikstäckande företag med lokala depåer från Malmö till Mälardalen. När du behöver hyra verktyg och maskiner vet vi att det ofta är med kort varsel – därför har Renta medvetet valt att ha stora lager med ett brett utbud. På så sätt kan vi hålla uthyrningsprocessen både enkel och säker för dig som kund.

 

Att hyra istället för att köpa

Att hyra istället för att köpa har många fördelar. Du slipper stora investeringar för verktyg, maskiner eller bodar du bara använder ibland. En av de största fördelarna är att du då alltid har tillgång till det senaste och mest moderna. Om tillgången dessutom är både enkel och flexibel blir det bättre resultat och mer effektiva arbetsflöden för dig.

 

Undvik avbrott i arbetet och förseningar i tidsplanen

När ett behov uppstår behöver det ofta lösas snabbt. Oavsett om du behöver hyra en borrmaskin för en eftermiddag eller en lift för ett halvår, ska det vara ett enkelt uträttat ärende. Eftersom Rentas depåer arbetar både lokalt och i tätt samarbete hittar vi lösningar för varje behov. Finns inte borrmaskinen på Ringön så finns den i Sisjön – då ser vi till att den kommer till dig.

 

Vi finns för att du ska vara framgångsrik

Renta utvecklas i takt med våra kunders behov och önskemål. Den utrustning du behöver hyra, ska alltid finns på rätt plats vid rätt tillfälle. Varje depå drivs som sin egen och ansvar, beslut och initiativ utgår från de behov som finns lokalt. Vi belastar inte våra kollegor och kunders dagar med onödig rapportering, byråkrati eller annat som inte är direkt nödvändigt. Istället är det korta beslutsvägar och ett stort engagemang som möter dig på din depå. Du berättar om ditt behov – vi föreslår den bästa lösningen. Det behöver inte vara krångligare än så.