Tillfällig byggel

Tillfällig byggel

Oavsett bygge eller projekt är en säker och tillförlitlig elförsörjning på arbetsplatsen viktig. Renta bidrar både med kunskap och resurser för att slutresultatet ska bli tryggt och driftsäkert under hela projekttiden.

På en byggarbetsplats eller i ett projekt är en störningsfri och säker elförsörjning central. Vi vet vad som krävs av den tillfälliga byggelen för att ditt arbete ska flyta på så smidigt som möjligt oavsett vilket behov du har. För att kunna ta fram den bästa lösningen till varje projekt har Renta ett brett sortiment inom elförsörjning, både gällande byggel men också värmekabel och belysning. Vi hyr inte bara ut det som krävs utan hjälper dig att kartlägga behoven av byggkraft från start till slut. Renta kommer gärna in tidigt i processen då handläggningstiden hos nätbolag kan variera, det kräver också en hel del planering och olika handlingar och då är det bra att ha gott om tid inför byggstarten. Våra utbildade och behöriga elektriker utför beräkning, dimensionering och installation på plats. Under projektets gång hjälper vi även till med löpande service och anpassningar av anläggningen. Efter avslutat projekt hanterar vi naturligtvis också demontering och transporter.

 

Våra lösningar inom byggel

  • Tillfällig elförsörjning
  • Värmekabel
  • Belysning
  • Tillbehör så som förlängningskablar.

 

Fråga oss om tillfällig byggel

Vid frågor om olika typer av byggel och våra tjänster däromkring är du välkommen att kontakta oss.

HITTA DIN NÄRMASTE DEPÅ

Från Västkusten till norra Europa

Vad som för över 40 år sedan började med en depå på Västkusten, är idag ett rikstäckande företag med lokala depåer från Malmö till Mälardalen. När du behöver hyra verktyg och maskiner vet vi att det ofta är med kort varsel – därför har Renta medvetet valt att ha stora lager med ett brett utbud. På så sätt kan vi hålla uthyrningsprocessen både enkel och säker för dig som kund.

 

Att hyra istället för att köpa

Att hyra istället för att köpa har många fördelar. Du slipper stora investeringar för verktyg, maskiner eller bodar du bara använder ibland. En av de största fördelarna är att du då alltid har tillgång till det senaste och mest moderna. Om tillgången dessutom är både enkel och flexibel blir det bättre resultat och mer effektiva arbetsflöden för dig.

 

Undvik avbrott i arbetet och förseningar i tidsplanen

När ett behov uppstår behöver det ofta lösas snabbt. Oavsett om du behöver hyra en borrmaskin för en eftermiddag eller en lift för ett halvår, ska det vara ett enkelt uträttat ärende. Eftersom Rentas depåer arbetar både lokalt och i tätt samarbete hittar vi lösningar för varje behov. Finns inte borrmaskinen på Ringön så finns den i Sisjön – då ser vi till att den kommer till dig.

 

Vi finns för att du ska vara framgångsrik

Renta utvecklas i takt med våra kunders behov och önskemål. Den utrustning du behöver hyra, ska alltid finns på rätt plats vid rätt tillfälle. Varje depå drivs som sin egen och ansvar, beslut och initiativ utgår från de behov som finns lokalt. Vi belastar inte våra kollegor och kunders dagar med onödig rapportering, byråkrati eller annat som inte är direkt nödvändigt. Istället är det korta beslutsvägar och ett stort engagemang som möter dig på din depå. Du berättar om ditt behov – vi föreslår den bästa lösningen. Det behöver inte vara krångligare än så.