Transport

Transport för effektiva arbetsdagar

Att hyra av Renta ska vara enkelt och i det är transporterna en stor del. När du hyr en maskin hos en av våra depåer hjälper vi dig därför med transporten till och från byggarbetsplatsen.

Logistiken är en stor del av varje byggprojekt, oavsett typ av projekt eller omfattning. Transporter av verktyg, maskiner eller andra redskap är tidskrävande. Effektivisera din arbetsdag genom att låta oss på Renta ta hand om transporten till och från byggarbetsplatsen. Våra depåer Sverige över planerar dagligen flertalet leveranser för att säkerhetsställa att just det du behöver kommer till rätt plats, i rätt tid.

 

Tiden är en faktor

Mycket går att planera i förväg men behov kan också uppstå plötsligt. Tack vare att våra depåer finns över hela Sverige men arbetar lokalt och i nära samarbete kan vi effektivt lösa varje behov. Skulle en maskin inte finnas på depån närmast dig, finns den med största sannolikhet på en annan depå och då står Renta för transporten.

 

Transport från våra depåer

Allt du kan hyra av Renta, transporterar vi även från vår depå till byggarbetsplatsen där det ska användas.

  • Maskiner
  • Verktyg
  • Bodar
  • Byggnadsställningar
  • Fallskydd
  • Bygghissar
  • Byggvärme
  • Byggel
  • Diverse tillbehör

 

Fråga oss om transport

Vid frågor om olika typer av transporter och våra tjänster däromkring är du välkommen att kontakta oss.

HITTA DIN NÄRMASTE DEPÅ

Från Västkusten till norra Europa

Vad som för över 40 år sedan började med en depå på Västkusten, är idag ett rikstäckande företag med lokala depåer från Malmö till Mälardalen. När du behöver hyra verktyg och maskiner vet vi att det ofta är med kort varsel – därför har Renta medvetet valt att ha stora lager med ett brett utbud. På så sätt kan vi hålla uthyrningsprocessen både enkel och säker för dig som kund.

 

Att hyra istället för att köpa

Att hyra istället för att köpa har många fördelar. Du slipper stora investeringar för verktyg, maskiner eller bodar du bara använder ibland. En av de största fördelarna är att du då alltid har tillgång till det senaste och mest moderna. Om tillgången dessutom är både enkel och flexibel blir det bättre resultat och mer effektiva arbetsflöden för dig.

 

Undvik avbrott i arbetet och förseningar i tidsplanen

När ett behov uppstår behöver det ofta lösas snabbt. Oavsett om du behöver hyra en borrmaskin för en eftermiddag eller en lift för ett halvår, ska det vara ett enkelt uträttat ärende. Eftersom Rentas depåer arbetar både lokalt och i tätt samarbete hittar vi lösningar för varje behov. Finns inte borrmaskinen på Ringön så finns den i Sisjön – då ser vi till att den kommer till dig.

 

Vi finns för att du ska vara framgångsrik

Renta utvecklas i takt med våra kunders behov och önskemål. Den utrustning du behöver hyra, ska alltid finns på rätt plats vid rätt tillfälle. Varje depå drivs som sin egen och ansvar, beslut och initiativ utgår från de behov som finns lokalt. Vi belastar inte våra kollegor och kunders dagar med onödig rapportering, byråkrati eller annat som inte är direkt nödvändigt. Istället är det korta beslutsvägar och ett stort engagemang som möter dig på din depå. Du berättar om ditt behov – vi föreslår den bästa lösningen. Det behöver inte vara krångligare än så.