Bygghissar

Bygghissar för personer och material

Vid transport och lyft av material och personal på en arbetsplats är det mycket att tänka på. Arbetsflödena ska vara effektiva och säkerheten för de som arbetar hög. Renta erbjuder olika tjänster och lösningar gällande bygghissar samt person- och materialhissar för olika tillfällen och behov.

Varje byggarbetsplats och projekt ser olika ut och du som arbetar där har olika behov. Våra tjänster och vårt sortiment inom bygghissar är därför brett. I vissa fall krävs det stor kapacitet och hög lyfthöjd för tungt material medans hissen i andra fall ska användas av ett fåtal personer för en kort men effektiv transport. Renta är gärna med redan från start för att du ska få den mest effektiva och passande lösningen, vi hjälper dig med projektering, transport, montage på plats och löpande anpassningar under projektets gång. Efter avslutat projekt hanterar vi även demonteringen.

 

Ett genomgående säkerhetstänk

Då bygghissar används i arbetet för att lyfta tungt och otympligt material eller personer är det viktigt med ett tydligt säkerhetstänk redan i planeringsstadiet. Vår personal är utbildad och har lång erfarenhet från denna typ av lösningar för att du ska känna dig trygg och risken för olyckor minska. 

 

Våra lösningar inom bygghissar

  • Personhissar
  • Materialhissar

 

Fråga oss om bygghissar

Vid frågor om olika typer av bygghissar och våra tjänster däromkring är du välkommen att kontakta oss.

HITTA DIN NÄRMASTE DEPÅ

Från Västkusten till norra Europa

Vad som för över 40 år sedan började med en depå på Västkusten, är idag ett rikstäckande företag med lokala depåer från Malmö till Mälardalen. När du behöver hyra verktyg och maskiner vet vi att det ofta är med kort varsel – därför har Renta medvetet valt att ha stora lager med ett brett utbud. På så sätt kan vi hålla uthyrningsprocessen både enkel och säker för dig som kund.

 

Att hyra istället för att köpa

Att hyra istället för att köpa har många fördelar. Du slipper stora investeringar för verktyg, maskiner eller bodar du bara använder ibland. En av de största fördelarna är att du då alltid har tillgång till det senaste och mest moderna. Om tillgången dessutom är både enkel och flexibel blir det bättre resultat och mer effektiva arbetsflöden för dig.

 

Undvik avbrott i arbetet och förseningar i tidsplanen

När ett behov uppstår behöver det ofta lösas snabbt. Oavsett om du behöver hyra en borrmaskin för en eftermiddag eller en lift för ett halvår, ska det vara ett enkelt uträttat ärende. Eftersom Rentas depåer arbetar både lokalt och i tätt samarbete hittar vi lösningar för varje behov. Finns inte borrmaskinen på Ringön så finns den i Sisjön – då ser vi till att den kommer till dig.

 

Vi finns för att du ska vara framgångsrik

Renta utvecklas i takt med våra kunders behov och önskemål. Den utrustning du behöver hyra, ska alltid finns på rätt plats vid rätt tillfälle. Varje depå drivs som sin egen och ansvar, beslut och initiativ utgår från de behov som finns lokalt. Vi belastar inte våra kollegor och kunders dagar med onödig rapportering, byråkrati eller annat som inte är direkt nödvändigt. Istället är det korta beslutsvägar och ett stort engagemang som möter dig på din depå. Du berättar om ditt behov – vi föreslår den bästa lösningen. Det behöver inte vara krångligare än så.