BRUSKE MÅLERI LOVAR INTE BORT SIG

”Rätt sak ska levereras vid rätt tid, för rätt peng”, lätt att säga och skriva men avgörande att hålla. Lovat äro lovat. Vi tog fem snabba med Ted Edin på Bruske Måleri och hann dessutom med att pratade om kvalitet, för- och nackdelarna när maskinuthyraren är ens vän och vad en vice vd gör.

– Douglas Wirell (Renta Stockholm) är en god vän till mig och det är en klar fördel för oss. För i vår bransch händer saker en tisdagskväll som gör att du behöver en maskin på plats morgonen efter. Då står Douglas där med giraffen, fläkten eller till och med skyliften. Nackdel för honom kanske är vår ärliga dialog – men det gör också hela skillnaden, säger Ted Edin, vice vd på Bruske Måleri.

Bruske Måleri är det moderna måleriföretaget med över 90 år i målarrocken. Femtiofem målare som har hela målarpalett på hand och de privata fastighetsägarna i storstockholm som kunder.

 

Vad är kvalitet egentligen?

– Att du håller det du lovat. Rätt yta, rätt tid och rätt peng. Renta behöver hålla de dem lovat så att jag kan hålla det vi lovat till kund. Från leverans till funktion. Det är väl som ni säger en lagsport det vi håller på med: ambitionen att alltid leverera kvalitet.

Som vice vd är Ted oljan i maskinen som går upp i ottan bara för att säkerställa att målarna får en så pass bra dag som möjligt. En vice vd som alltid trivts på bygget.

– Jag är målare i grunden och älskar både det höga och det låga i byggbranschen, det icke-pretentiösa.

 

Vill du också utmana vad vi lovar? Testa Renta Easy

Testa då Renta Easy: din digitala maskinpark. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner du har på arbetsplatsen. Här inne finns manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även se om maskinen finns tillgänglig på den depå som du är närmast och du styr leveranser och returer, så att det passar din och er tidsplan.