Christer kommer in med tydlig spelplan – möt Skaraborgs försäljningschef 

Med 15 år inom järnhandeln och 20 år inom byggvaruhandeln måste det väl ändå vara junioråren i Södertälje SK som gör att vi värvade Christer Valtersson som Skaraborgs försäljningschef. Det är såklart blandningen och på det är han både tydlig och konsekvent. Vi säger varmt välkommen till det orangea laget!

Hans första möte med Renta Skaraborgs alla säljare hinner knappt börja innan hans lugn förklarar vissa utmaningar på ett helt naturligt sätt. Med sin ödmjukhet inför att han är ny in i maskinuthyrarsvängen vet både Christer och vi att det inte är vad du har gjort som präglar din framtid. Det är hur du förvaltar de erfarenheterna in i varje given situation.

– För mig är det här det jobbigaste, jag kan ingenting. Jag har förvisso lång erfarenhet men nu är det nya system, nya kunder, nya prismodeller. Jag känner mig lite som en prao, samtidigt som kärnan i allt vi gör handlar om en sak ock en sak endast: att ha en nära relation med kunden, säger Christer Valtersson, försäljningschef Renta Skaraborg.

Våga vara experten

I en vardag där vi är generalisterna som förser specialisterna med rätt verktyg ligger också utmaningen i att samtidigt ta på sig experthjälmen och fråga in till bygget.

– Visst går det att kalla det merförsäljning men helt ärligt så ger den nyfikenheten byggaren möjlighet att bredda sitt eget perspektiv. Vi har trots allt en hel del maskiner och tillbehör i vår flotta, allt från ett slippapper till ergonomiska lösningar. Här ser jag att vi i Skaraborg gör ett bra jobb redan idag, frågan är snarare hur vi kan bli än bättre och därmed komma närmre våra kunder. Allt som krävs är lite nyfikenhet, avslutar Christer.

Vill du höra mer från Christer själv och/eller har behov för vår hjälp i Skaraborg?

Ring Christer på: 072-351 32 25

Eller mejla till: christer.valtersson@renta.se