Christofer ”Otis” Odehammar är klar

Ryktet stämmer. Han är klar – Christofer ”Otis” Odehammar kommer utifrån en helt ny roll att biträda Stockholms regionchef, Thomas Robertsson i ledningen av verksamheten. Helt i linje med vår ambition att bli Sveriges bästa maskinuthyrare. Möt vår nya assisterande coach som lever ”jaget för laget” och som aldrig räds att kavla upp, men framför allt: sportfantasten som laddar batteriet till skogs.

Det går inte att sticka under stolen med: Christofer är den typ av spelare du hatar att möta och älskar att ha i laget. Energin, hårda arbetet och hellre en assistmacka än målstrut.

 

– Alla maskinuthyrare har bred och kvalitativ maskinarsenal. Några stycken har till och med fler maskiner än oss. Men vi har människorna, friheten och däri lösningen. Vi har alla mandatet att fatta våra egna beslut, beslutet som vi vet är bäst för dem som hyr av oss, säger Christofer, affärsutvecklare och biträdande regionchef på Renta Stockholm.

 

Varför valde du att skriva på för Renta?

– Som många andra har jag följt Rentas framfart och här görs saker som jag aldrig hört talas om tidigare. Alla depåer har sina egna omsättningsmål och när de slår in får de en budget att handla vilka maskiner som helst för. Den lokala friheten får människor att växa och det köper jag in på veckans alla dagar.

 

Varför värvade vi Christofer?

 – Han har en otrolig förmåga att få andra att växa och har dessutom ett track record av att förse såväl små- som stora aktörer med helt rätt maskin för ändamålet. Vi ska nu, tillsammans, göra verklighet av målet vi satt: och bli Sveriges bästa maskinuthyrare, säger Thomas Robertsson, Regionchef Stockholm på Renta.

 

Vill du hyra (ut) en maskin

Ring eller skriv direkt till Christofer. Han och vi behöver din hjälp med att sätta maskinerna i arbete.

Christofer Odehammar
christofer.odehammar@renta.se
072 179 31 45