Enköpingsdepån bjöd in till flyttkalas

Det är något med nymålade väggar och golv som glänser men betydligt bättre när samma lokal fylls med stadens byggare. Aros Catering bjöd på Rentakebab, El-Björn på sitt patenterade och kluriga tärningsspel och depåns femmannalag på sig själva. Med 431 gäster blev 300-metersflytten till Garnisonsvägen ett flyttkalas att minnas.

Inom en 12 mils radie från Enköping ligger 38 städer. Sveriges närmaste stad lever verkligen upp till sitt rykte när både byggare och flera Rentadepåer anslöt till flyttkalaset. Tidigare har vi berättat om hur Enköpingsdepån växte ur sin gamla kostym och nu är de invigda på den tre gånger så stora depån.

– Det är alltid mycket med en flytt men som skönast när det är uppackat och klart. Vi är så tacksamma över alla kunder som kommer och inte bara morsar. Utan här får de möjlighet att träffa våra maskinleverantörer och dessutom varandra, säger Henric Cederblad, platschef Renta Enköping.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.