Den tidigare vänsteryttern kliver in som lagkapten i Eskilstuna

Som 24-åring flankerade han Eskilstuna Citys vänsterkant i division 2. Och under åren mellan då och nu har han införskaffat sig ovärderliga kunskaper inom liftar i synnerhet och maskinuthyrning i allmänhet. Men mest av allt vet han hur man bygger och leder ett team. Varmt välkommen till Renta säger vi till Jocke Jonsson, Eskilstunas nya platschef.

 

Tio intensiva Rentaveckor har gått för Jocke Jonsson som de senaste tio åren jobbat med maskinuthyrningens alla delar, från verkstan via innesäljet, ut till gård & transport för att under de fyra senaste åren verka som platschef. Efter möten med Sedat, vd-Jocke och Jim blev det klart. Jocke blev klar för Renta.

– De diskussionerna vi hade då har vi bara spunnit vidare på. Med de stora ambitionerna vi har för Eskilstuna och de muskler som vi har i Renta, har jag redan sett bevis på hur vi löser rätt maskin till byggarna här i Sörmlands största stad, säger Jocke Jonsson, platschef Renta Eskilstuna.

Vad vi menar med att vara utmanarna

Renta är svaret på tio lokala maskinuthyrarentreprenörers ambition att gå samman för att välta de stora drakarna. För att visa att hela rentalbranschen kan utmanas och snarare gagna fler än färre. Med mer än 40 år av erfarenhet har vi lärt oss att kompetenser från andra områden gör oss än starkare, att vi är ingenting utan vår relation till kunden och att det är tillsammans som förändring skapas på riktigt.

Tvåbarnspappan, Jocke, med stort intresse för jakt, padel och golf vet att allt börjar med servicen vi ger.

– Om vi hela tiden sätter kunden i första rummet så vinner vi matchen. Drivet och det stora engagemanget som finns hos oss ska vi bara bygga vidare på och sedan visa hela E-tuna vår stora tillgänglighet och goda service, avslutar Jocke Jonsson.