Fyra ronder senare är Rondellen Rentaoranget

Det som Rondellen Maskin sedan starten 2011 har byggt upp i Kinna, Landvetter, Partille och Varberg har inspirerat kunder, medarbetare och oss. I våras kunde vi berätta om hur vi nu förenats och i förra veckan firade vi i dagarna fyra. Hör Rondellengrundaren och numera vår trafikanordningsansvarig nationellt, Samuel Lundbergs, egna ord om föreningen.

Det slog ner som en av maskinuthyrningsbranschens största nyheter under våren och med tolv föreningar i ryggen vet vi så väl vad vi måste bevisa när den tidigare färgen blir orange. Förväntningen och osäkerheten. Fast där det viktigaste av allt, människan med relationen till dig, är kvar. Där föreningen snarare finns till för att förenkla och förverkliga storslagna drömmar och ambitioner.

Spännande vår med nya system, nya maskiner och en hel nationell verksamhet i ryggen. Viktigast av allt har varit att både medarbetare och kunder har kunnat se styrkan i denna sammanslagning och så har det verkligen blivit. Jag i min tur får nu, tillsammans med åtskilliga kollegor, bygga upp hela vår nationella trafikanordningssatsning och det känns hur bra som helst.

Tre invigningar och ett öppet hus på fyra dagar

När gasolen nu brunnit ut i Varberg gläds vi åt att så många kom förbi – samt stannade kvar och pratade. Pratade med varandra, med branschkollegorna, med leverantörerna och oss. Tack för alla hejarop! Tre invigningar i först Landvetter, sedan Kinna och därefter Partille. I Varberg blev det öppet hus då Rondellenverksamheten flyttar in på vår befintliga och stora depå i kuststaden. Tack till alla som kom, nu ska vi leverera på det förväntade!