Hej Lidköping – vi menar allvar när vi säger: lokal frihet

Vi har hittat den perfekta platsen som knyter samman Trollhättan-Uddevalla med Skövde, Falköping och Mariestad. Hej alla lokala samhällsbyggare i Lidköping, vi ska göra allt för att leva upp till orden ’tillgänglighet’ och ’service’. Förresten, vi söker nu dig i trakten som verkligen bryr sig om lokalortens alla projekt och som drivs av stor frihet i arbetet.

Sjöhagsgatan 4 är både nära centrum och Vänern. Kan det bli bättre glassläge än så? Skämt åsido, vårt läge i Gamla Staden knyter samman hela vårt Skaraborgsbälte på ett ypperligt sätt. Hej Villa och grattis till dubbeln i år, bygga är en lagsport och ni har visat hur bandy är en av de absolut bästa exemplena på det.

 

– Lidköping är verkligen det självklara valet för oss. Nu söker vi maskinuthyrare på orten som kan staden på sina fem fingrar och som är vanna vid att styra själva, De som kan Lidköping ska också ha befogenheten att leverera servicen precis som de alltid gjort, säger Joachim Johansson, vd för Renta.

 

Vill du jobba med oss i Lidköping?

Under sommaren söker vi efter dig som bryr dig om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Håll utkik på vår hemsida och i våra sociala medier eller hör av dig direkt till Jörgen.

 

Lidköpingsdepån öppnar i slutet på oktober 2021.

 

För ytterligare information vänligen kontakta

Jörgen Pettersson, Regionchef, Renta Skaraborg
072 179 31 17
jorgen.p.pettersson@renta.se

eller

Joacim Johansson, Vd Renta Sverige
joacim.johansson@renta.se
070 104 70 00