Hyra byggställning i Uddevalla

Byggställningar i Uddevalla

Behöver du hyra en byggställning i Uddevalla? Då har du hittat rätt. Renta har många olika byggställningar i Uddevalla till uthyres. Renta arbetar med maskinuthyrning i Uddevalla där urvalet för byggställningar är stort. Ni kan enkelt hyra en byggställning här i Uddevalla genom rentaeasy.se/byggställningar.

Rentas byggställningar i Uddevalla

Vår moderna maskinpark i Uddevalla har allt ifrån bandburna grävmaskiner till byggnadsställningar eller något mindre som spikpistoler. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort. Alla beslut fattas av varje enskild depå för att du som kund alltid ska erhålla en snabb leverans av oss.

Olika typer av byggställningar att hyra i Uddevalla

En byggställning används både för att underlätta arbetsprocedurer och för att öka säkerheten vid arbete på exempelvis varv eller byggnadsarbeten. Det är viktigt att ställa höga kvalitetskrav på en byggställning, till exempel är det viktigt att det ska vara såväl enkelt som säkert att förflytta sig på den, självklart gäller det på ställningens samtliga nivåer.

Detta kontrolleras ständigt av vår personal i Uddevalla. Materialet och konstruktionen spelar en stor roll när man väljer byggställning. Förr i tiden använde man sig av reglar eller stänger av trä för att konstruera själva byggställningen, men med den metoden det tog det för lång tid att uppnå en tillräcklig säkerhet och även att klara av en högre belastning. Därför hyr vi ut flera olika typer av byggställningar i Uddevalla. Vi har byggställningar från 2 meter hela vägen till 12 meter. För att det ska finnas en byggställning för alla tänkbara arbeten.

Ställningar i Uddevalla för alla arbeten

Vi erbjuder hantervararställningar och lätta ställningar. Är det jobb som ska utföras på lägre höjd har vi trappstegar för sådana typer av arbeten. Även här har vi flera olika alternativ där den lägsta trapp ställningen har två steg och den största 12 steg.

 

Kontakta oss

Ni är välkomna att kontakta oss för att hyra en byggställning i Uddevalla:

Mail: uddevalla@renta.se
Tel: 052 244 0 4 40