Anläggninggsmaskiner

Oavsett uppdrag finns med all säkerhet rätt anläggningsmaskin i Rentas moderna maskinpark. Hos oss kan du hyra såväl en grävmaskin som en maskin för jordbearbetning samt pumpar och kompressorer.

Bodar och vagnar

På en byggarbetsplats behövs alltid olika former av tillfälliga personalutrymmen. Det kan vara allt från kontor och mötesrum till utrymmen för raster och hygien. I vårt uthyrningssortiment finns olika typer av bodar, moduler och vagnar som täcker en byggarbetsplats alla lokalbehov.

Byggmaskiner

Hos Renta finns rätt verktyg för jobbet. Vårt breda sortiment av maskiner innehåller allt från mindre handhållna verktyg till stora byggmaskiner. Hyr din maskin av oss så att du kan fokusera på att bygga.

El, värme och ventilation

Det finns en sak som är central för varje byggarbetsplats – tillförlitlig elförsörjning. I ett land med olika årstider och varierande klimat behövs dessutom värme och ventilation, inte minst för arbetsmiljön. Renta hyr ut lösningar inom såväl byggel som byggvärme.

Liftar och kranar

Ofta finns det moment i ett byggprojekt där du kan behöva komma upp ovanför marken, exempelvis via en lift eller mobil arbetsplattform. Det är många faktorer som påverkar valet av lift, med ett brett utbud och lång erfarenhet hjälper Renta dig att hitta rätt lösning.

Tunnelutrustning

Arbetar du med ett större eller mindre tunnelprojekt och behöver rätt utrustning till grävande och uppsäkring av tunneln? Hos Renta hittar du rätt tunnel utrustning för arbetet. Du finner Arbetsplattformar, Borrigg, Bolterigg, Fläkt container, vatten tankbil och lyftare för betongelement bland vår tunnelutrustning. Se specifika produkterna nedan och hitta samt hyr den utrustningen du behöver för ditt tunnelarbete!

Pumputrustning

Söker du pumputrustning i form av pumpar och tillbehör till ditt projekt eller bygge? Vi har ett stort utbud av pumpar och utrustning för alla olika sammanhang, med oss kan du hyra kvalitativ pumputrustning som uppfyller dina krav. Då pumputrustning kan ha speciella krav för olika arbetsområden uppmanar vi dig att kontakta oss så vi kan skräddarsy en lösning för dina behov av pumputrustning. Välkommen till oss på Renta för rätt verktyg till arbetet!

Hitta depå

Renta finns tillgängliga i hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. Se depåerna listade via knappen eller välj närmaste depå på kartan.