I AUGUSTI ÖPPNAR VI EN NY DEPÅ – I JORDBRO

Där världens största läsktillverkare redan finns slår Sveriges mest lokala maskinuthyrare i augusti upp sin 43:e depå. I Jordbro! Därmed blir vi på Renta än mer tillgängliga i Stockholmsregionens södra delar.

Känner du grilldoften? När sommaren är som bäst tänder vi grillen så lägg in Jordbrotorpsvägen 1, i Jordbro som favorit i din kartläsare redan nu. Treenigheten Globen-Södertälje-Jordbro gör oss än mer förenade i huvudstadsregionens södra delar och tryggar vår tillgänglighet, service och kompletta kvalitetssortiment i allmänhet, men i synnerhet i Haninge-Jordbro.

 

– Byggsverige står aldrig still så därför gör inte vi heller det. Otroligt skönt att vi hittat en lokal vi nu kan ge all vår kärlek och orangea färg till och samtidigt ge Jordbroområdet en maskinuthyrare och arbetsgivare som bryr sig, berättar Joachim Johansson, vd för Renta.

 

Vill du jobba med oss i Jordbro?

Under våren kommer vi söka efter dig som bryr dig om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Håll utkik på vår hemsida och i våra sociala medier!

 

Jordbro-depån öppnar i augusti 2021.

 

För ytterligare information

Joacim Johansson, Vd Renta Sverige
joacim.johansson@renta.se
070 104 70 00

Christopher Lundqvist, Säljare
christopher.lundqvist@renta.se
070 072 74 33