I Trollhättan är assisten störst av allt

Tiki-taka: spelplanen sitter och nr 10 får utrymme att göra precis vad som helst. Nu bygger Jörgen och Markus ett lag som kommer slå YouTube-kompatibla smörpassningarna till våra kunder. Bygga är en lagsport och nu ska laget i Trollhättan byggas upp. Är du redo att ta en tröja?

Tidiga mornar, hårt slit och alltid i skuggan av skyttekungen. Vi är laget som älskar söndagskorpen lika mycket som att mätas nationellt på de största arenorna. Och nu bygger Coach Jörgen Pettersson (Regionchef Skaraborg) och lagkapten Markus Twillman (Platschef) upp Trollhättans starkaste lag.

– Vi är lagspelare med ett engagemang som ryker ur öronen. Vi vill föra spelet, slå smörpassningar till våran nr 10 men också få öppna ytor att spela på, för det här gör vi tillsammans som ett team och vi tar alltid hemjobbet, säger Jörgen.

Jörgen är regionchefen som hellre ger än tar, tar 160 kg i mark och som varje dag värmer upp med ett bad. Ett varmt ett. Till positionen som lagkapten och platschef utsåg han Vänersborg HC:s bäste poängplockare genom alla tider. Trots hans oförmåga att svarva ihop en Ingrosso-pasta men definitivt för hans vilja att göra bättre – varje dag.

– Jag hoppas att min vinnarskalle kan inspirera och här ska vi bygga en sammanhållning som är för ändring. Spelidén är supertydlig, kunden är nr 10 och ska assisteras. Taktiken bestäms därefter och det är i de förändringarna som möjligheten till utveckling uppstår, säger Markus.

 

Vill du också få smörpassningar i Trollhättan?

Kontakta Markus Twillman på markus.twillman@renta.se eller 0709-72 16 02