Jonas bygger upp vår onsitedepå på NOVO Energy-projektet

Äntligen kan vi berätta att vi nu formerar laget som ska utgöra vår onsitedepå ute på det gigantiska NOVO Energy-projektet i Torslanda, Göteborg. I februari drar vi i gång på allvar och vi behöver din hjälp. Just nu söker vi en verkstadsansvarig som vill serva maskiner och en innesäljare som vill serva 1 500 byggare. Vill du med på ett av Västsveriges största utmaningar?

Jonas Mårtensson har i årtionden försett Kungälvsborna med rätt maskin, vid rätt tid. Och sedan han förenade sig med Renta har han agerat platschef i staden sin. Med Jonas rutin har vi under hösten lagt planen för att stötta NOVO Energy-projektet på absolut bästa sätt.

– Projekt som dessa växer inte på träd och jag är otroligt taggad på att komma igång och ge alla underentreprenader den service som gjort oss kända. Vi har satt lagstommen och strukturen, nu behöver vi komplettera laget med initialt två spelare till. Två som vill kasta sig rakt in i en utmaning och vardag vi inte kan förutspå, säger Jonas Mårtensson, platschef på Rentas onsitedepå ute på NOVO Energy-projektet.

Varför du ska med

Under 3–4 år kommer du vara en del av ett bygge vars historia dina barnbarn kommer vilja höra om och om igen. Från ”när inget fungerar” till när allt är klart. Från leran i oktober till glassen i maj. Tidiga mornar, snabba ryck och nyservade liftar. Det kommer gå undan, det kommer kännas – och du kommer alltid bli ihågkommen som den lagspelaren som gjorde allt för projektet. För laget.

Ta med ditt driv, din hunger och din ja-sägar-mentalitet och sök dig till projektet idag. Direkt. Här och nu!

 

Sökes:

Bakgrund: Volvo Cars och Northvolt bygger batterifabrik i Göteborg

Volvo Cars och Northvolt har valt Göteborg som platsen för bygget av en ny batterifabrik som beräknas tas i drift 2025. Fabriken kommer att skapa upp till 3 000 nya jobb.

Bygget av fabriken påbörjades 2023 och kommer att producera nästa generations avancerade battericeller, speciellt utvecklade för att användas i nästa generations helt elektriska Volvo- och Polestar-bilar.

Fabriken kommer att ha en potentiell årlig cellproduktionskapacitet på upp till 50 gigawattimmar (GWh), vilket motsvarar batterier till närmare en halv miljon bilar om året.

Läs mer här!