KUNGÄLV KOMMUN SKREV PÅ FÖR 2+1+1 ÅR

Vår depå i Kungälv har länge haft ambitionen att bli tillgängliga för alla i hela kexstaden. Nu kan vi stolt meddela att vi vunnit upphandlingen med Kungälvs kommun och Kungälv Energi. Därmed kan alla, från privatpersoner, hantverkare hela vägen ut till kommunala (och såklart privata) bolag, hyra alla former av byggmaskiner, liftar och bodar – direkt i appen.

Kungälv, Bohusläns sydligaste pärla, har genom åren fullkomligt spottat ut Singoalla, Ballerina och en drös med idrottsprofiler (Henrik Stenson, Pontus Wernbloom och Lias Andersson för att bara nämna tre). Och nu växer staden och vi med den, för kommunen har skrivit på för att syna vår maskintillgänglighet i sömmarna.

 

– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda alla i staden vår service och det viktiga för oss nu är att säkerställa så att de får igång processerna precis så som de önskar. Sedan är det bara att tanka ner Renta Easy-appen, tuta och köra, säger Oskar Svedberg, säljare Renta Kungälv och tillägger:

 

 

– Vårt lokala engagemang är kärnan i hela vår verksamhet på Renta och vi tänker ge kommunen hela Rentaupplevelsen. Passion, stora/små maskiner och glimten i ögat, välkomna till oss!

 

Vill du också utmana vad vi lovar?

Testa då Renta Easy: din digitala maskinpark. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan. För såväl privatperson som företag.