Kungsbackas kundmottagning byggs om

Kunderna kommer få ett mer naturligt flöde, innesäljarna blir med fönsterplatser och stora glasdörrar bjuder in en till maskinlagret. Med Kungsbacka Byggnads som totalentreprenad går renoveringen fram i sådan takt att det knappt hunnit starta innan det är färdigt. I maj är det klart. Tills, rullar allt på som vanligt från maskinlagret.

 

Rätt över Kungsbackadepån ligger Hede Fashion Outlet och bara två rondeller bort har vi påfarten till E6:an. Det var sommaren 2005 som Stål&Hyr (som 2019 blev en del av Renta) öppnade depån på adressen. Då fanns en bastu mitt i lokalen och kommunen hade 69 000 invånare. Idag är den siffran uppe i 85 500 och vid 2033 ser prognosen ut att spränga 100 000-gränsen. Läs mer på sida 12 här.

– Här växer det så det knakar och framförallt är det göteborgare som flyttar söderut, ungdomar som kommer hem igen och att många av oss aldrig lämnar. På depån är vi alla härifrån och fortsatt boende i kommunen. Sedan är hela bygglaget som Kungsbacka Byggnads tagit in lokala hantverkare, säger Joakim Porath, platschef Renta Kungsbacka. 

Byggarna bakom renoveringen

Med Walter Hansson på el, Aderbys på rör, MTB på plattsättning och på måljobbet är det WH Ytskikt Måleri. Vilka syr ihop hela säcken? Kungsbacka Byggnads såklart.

– Det är inte på alla byggen som vi bara kan plocka en maskin från hyllan och ta vid. Sedan får vi också se hur de bemöter sina andra kunder också. Och det ska sägas att fredagsfrukosten är något att se framemot på denna depån, säger Mathias Björn, snickare på Kungsbacka Byggnads.

 

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.