Från förfrågan till levererad maskin – på fem dagar

När man ser hur liten, ”nätt” och universal Bobcats bandlastare T450 är förundras man något av att maskinuthyrar-Sverige bara har åtta stycken av denna modell. Förfrågan är stor och därmed blev vi med vår första. Emil på Kreate ringde Renta-Philip och fem dagar senare åker Stefan upp till Uddevalla med bobcaten. Svårare än så ska det inte vara.

Enspåriga tunnlar har försvårat tillgängligheten för Kreates tunnelgrävare i Uddevalla. Tur då att Bobcat sitter på lösningen och att vårt tajta samarbete med bandlastleverantören gör det till en sjävklarhet att en söndag bara åka upp.

– Det gick hiskeligt fort främst för att Emil inte fick tag på den någonstans. Då tändes något inom mig och det arbetet som Anders Wictorsson hos oss lagt ner i alla år betalar av sig. Den tilliten mellan uthyrare och leverantör ger snabb leverans. Häftigt, säger Philip Roos, säljare Renta Uddevalla.

Bobcat T450 bandlastare

Med denna kompakta, larvgående, bandlastaren kan du manövrera runt trånga arbetsplatser. Den radiella lyftarmen utmärker sig vid jobb på medelhöjd som t.ex. dumpning över väggar, återfyllning eller avlastning från lastbilar med öppet flak

Arbetsvikt:

2 961 kg

Tipplast:

2 049 kg

Nominell arbetskapacitet:

717 kg

Max. körhastighet – lågväxel/högväxel (tillval):

10 / 14,4 km/h

Pumpkapacitet:

63 l/min

Motormärke/modell:

Bobcat 2.4L, 97/68 EC Stage V

Motoreffekt:

41 kW

Bränsle:

Diesel

 

 

Saknar du en viss maskin i vår flotta och vill utmana vår leveranstid? 

Bra, då hör du bara av dig till din närmsta depå och säljare. Så ser vi hur snabbt vi kan leverera!