Linköpingsdepån har blivit tio (!) gånger så stor

Asfalten hade knappt hunnit torka på uppfarten när leverantör efter leverantör dukade upp för invigningen av Linköpingdepån. Till Attorpsgatan 14 kom det idag 385 byggare för att se såväl dem som vår nya lokal i staden. Hela tio gånger större än den gamla!

För ett år sedan förenades vi med Byggmaskinergruppen som i regionen har hyrt ut maskiner sedan 1970-talet och tidigt deklarerade vi att Linköping förtjänade en ny depå. Och idag kunde vi äntligen bjuda in till invigning där Husqvarna visade upp sina monstruösa kapar, Hikoki sina eldrivna handverktyg, KH-maskin sina Wacker Neuson-paddor och Aros catering svarvade kebab.

Dessutom visade El-Björn sina elväskor, lampor och värmare och Infobric sina smarta ID06-lösningar. Ni hör, gården var nästan fylld men, som sagt, det finns massor med plats här så även TSR Elsite passade på att visa upp sina elgeneratorer och MMExo demonstrerade både hur deras ergonomiska skelett underlättar i arbete och hur den ergonomiska blandaren både effektiviserar och minskar skaderisken.

 

– Riktigt kul att få hänga i denna fräscha depån idag och möta alla glada Linköpingsbyggare. Till vardags är jag på Norrköpingsdepån, men det är ändå en del bekanta ansikten här eftersom vi har bra samarbete mellan depåerna. Det är såklart extra roligt att få visa upp vårt betydligt mer välfyllda sortiment här. Det blir som ett kvitto på att vi menar allvar med vår tillgänglighetsambition, säger David Fritiof platschef Renta Norrköping.

 

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.