Coach Hylén – ny regionchef i Skåne

Han är sprungen från läraryrket och åren som idrottslärare i Ystad under mitten av 00-talet. Där i de klassiska skolhallarna lade han grunden för dagens välkända fotbolls- och handbollsspelare. Därefter har Renta Skånes nye regionchef, Linus Hylén, hunnit med närmare 14 år av maskinuthyrarvärlden. Vi säger vördnadsfullt; välkommen Coach Hylén.   

Från att sälja in diverse olika idrotter till energiska elever till att driva på affärsutvecklingen av maskinuthyrning är steget kanske inte allt för långt. Inte om man frågar Linus.

– Oavsett om du lägger ut konerna för en träning eller pratar säljmål är det viktigaste att du motiverar alla till att ha kul. Och att du själv har roligt när du gör det. Det hoppas jag kunna spinna vidare på här i Renta, säger Linus Hylén.

Med 10 depåer i Skåne och stor efterfrågan efter Rentas tjänster kliver Linus in i en region och organisation som, likt alla andra företag, har utmaningar och möjligheter.

– Signifikant för Renta är den platta organisationen där snarare alla förväntas gå en extra meter än enstaka chefer. Det finns en lång och gedigen erfarenhet i varje depå här och vi ska navigera genom arbetstoppar och bygga vidare på den starka lagkänsla som redan finns. För att förenkla det: det är när vi alla drar lasset som vikten fördelas ut jämt. Frågar jag dig om du behöver hjälp är min fasta övertygelse att du kommer ställa samma fråga till mig och det är detta allt handlar om, att hjälpas åt att ta oss mot och till målet.

Han har lyft 200 kg i marklyft, har ett hjärta som slår för ljusblått (MFF) och en ledarstil som snarare får tala för sig än skrivas ut här. Förutom en viktig detalj:

– Alla, medarbetare som kund, ska känna sig som spelare nr 10 och alltid lämna vår depå med en go känsla.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.