Lund flyttar 400 meter till större lokal och gård

Ett par korta kliv för depån, men ett gigantiskt steg för bygg-Lund. Nya gården är sex gånger så stor och lägg där till en lokal om 800 kvm. Lastbil med släp kommer lätt kunna vända därinne och gården fyllas med vältar, bomliftar och personalvagnar. När blir det kebab tänker du? Vi preliminärbokar juni. Men jobbar för tidigareläggning.

 

Det är nästan på dagen tre år sedan vi invigde vår nuvarande depå i studentstaden Lund. Och i samma industriområde, Gastelyckan, till och med på samma gata, kommer vi bo kvar. Vi byter bara nummer från 9 till 21. På Skiffervägen.

– Vi har vuxit ur vår kostym och flytten blir ett otroligt lyft för såväl oss som våra kunder. Bara det att lastbil med släp kommer kunna vända och vi kommer ha plats med alla de stora anläggningsmaskinerna som byggarna önskar av oss, berättar Magnus Stenberg, säljare Renta Lund.

Tillträde 7 april

En anpassning av kundmottagningen kommer göras och lite mindre uppfräschningar utomhus. Sedan går flytten bokstavligt talat löpande. Verksamheten kommer vara igång precis som vanligt och paddorna blir någon slags indikation på att vi flyttat, när de vibrerats bort, då vet en att det är nummer 21 som gäller.

– Vi har som mål att fira in den nya adressen innan sommaren blommar ut på allvar och du följer renoveringen bäst genom att följa Renta Lund på Instagram, avslutar Linus Hylén, regionchef Renta Skåne.

 

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.