Lycksele äro nu orange

Lycksele

Ortens alla byggare kom när Lycksele bytte skrud och blev orange. Bokstavligt talat. Tack för all hjälp med att ställa i ordning och tack för att ni utmanade depåns kapacitet att rymma människor.

Ingen nämnd, ingen glömd gäller i alla lagarbeten i allmänhet men i Lycksele i synnerhet. Här har alla hjälpt till med att måla om, dra el och rör samt ordna med allt runt omkring. På plats idag kom leverantörer indundrandes precis innan asfalteringen (två timmar innan invigning) och när vi slog en snabb huvudräkning konstaterade vi 361besökare. Renta Lycksele äro därmed såväl orange som invigd. Välkomna till Renta!

– Det är förlösande på något vis. Vi har kavlat upp och grejat, bonat och gjort fint inför den här dagen. Så kommer dagen och dem som hjälpt till med flera är med och inviger den nya färgen. Kommer somna gott ikväll, säger Fredrik Själin, innesäljare på Renta Lycksele.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.