MAGNUS LUNDBERG SKA KAMMA MANEGEN FÖR OSS

Samtidigt som han förenade våra tio depåer i Skåne startade han upp Danmark. Nu ska Magnus Lundberg i rollen som vår nya KAM (Key Account Manager) kamma väg för våra nationella samarbeten samt göra Renta Easy till säljarnas favoritvertyg och till något kunderna inte vill vara utan.

Spindeln i nätet, Magnus Lundberg, söker kickar överallt och fridyker han inte 32 meter ner havet så lägger han sitt öde i en klippvägg. Eller i armarna på den oförlåtande vinden som får kiten att gå i 20 knop. Det är fart i Magnus och nu ska han få fart på det som annars faller mellan stolarna. Kvar i Skåne men nu med hela Sverige som spelplats. Magnus, vad innebär KAM-uppdraget för dig?

– Det låter självklart när man säger det: göra Renta Easy till säljarnas favoritvertyg och till något kunderna inte vill vara utan. Men jag tror verkligen att vi tillsammans har mycket mer att hämta i det verktyget. För här finns ingen ”såhär gör vi här”-mentalitet utan här får vi verkligen vara lokala på varje ort och anpassar vår verksamhet efter kunden, berättar Magnus.

Utöver det väntar uppdatering av allt säljmaterial, nationella avtal och så ska han fånga upp kunder som faller mellan depåstolarna.

– Vad som är spännande med detta uppdraget är att vi är ungefär 400 anställda varav 25 av oss utgör vårt huvudkontor, minst lika viktiga spelare. Men det gör att besluten inte fattas på i ett styrelserum. De fattas i mötet med kund och tillsammans på depå. Det ska vi ta fasta på än mer, avslutar Magnus.

 

Andra röster om Magnus

– Det är med stor tillfredsställelse jag konstaterar att Magnus Lundberg har accepterat att tillsätta den centrala rollen som KAM i Renta. Med sin erfarenhet av säljprocessen och sitt driv är jag övertygad om att Magnus kommer att göra det bästa av rollen och bidra till att vi når målen i vår affärsplan, säger Jim Rendahl, Operativ Chef på Renta.

 

Vad är bra, vad kan bli bättre med Renta Easy?

Ring eller skriv till Magnus direkt. Han och vi behöver din hjälp med att sätta maskinerna och oss i arbete.

Magnus Lundberg, KAM
magnus.lundberg@renta.se
070 710 61 80