Mälardalens nye försäljningschef har levt många liv

Farid Nakhosts hjärta slår sedan ungdomsåren på Hisingen hårt för Häcken (grattis till första SM-guldet!) och sedan dess har farmaceuten startat en fotbollsklubb, drivit flera pressbyråer och mackar samt som fotbollstränare lagt grunden för IK Frejs damlag. Vi välkomnar nu hans rutin in till oss när han nu går in i rollen som hela Mälardalens försäljningschef.

Sedan korsbandet gick i Häckens u19-lag har Farid sökt samma lagkänsla och tillgivenhet i flera olika branscher. Personalansvaren han haft i 25 år koras med UEFA:s tränarutbildningar och ögonblicket när han avnjöt en kubansk cigarr med självaste grundaren till JYSK, Lars Larsen, i dennes berömda cigarrrökrum, i Århus.

Frågan är varför han valde oss och vad hans ambition är:

– Det som lockade mig till Renta är tron vi har på varandra och vart vi är på väg. Vi ska se till att Renta blir största aktören på marknaden. Det räcker inte att vara nästbäst, säger Farid Nakhost, försäljningschef Renta Mälardalen.

Vad vi menar med att vara utmanarna

Renta är svaret på tio lokala maskinuthyrarentreprenörers ambition att gå samman för att välta de stora drakarna. För att visa att hela rentalbranschen kan utmanas och snarare gagna fler än färre. Med mer än 40 år av erfarenhet har vi lärt oss att kompetenser från andra områden gör oss än starkare, att vi är ingenting utan vår relation till kunden och det är tillsammans som förändring skapas på riktigt.

– Försäljning är tydligt och därmed enkelt: det handlar om att hjälpa kunden. Identifiera ett behov, presentera ett förslag som faktiskt passar kunden och där etableras relation/affären. Här finns inga genvägar och allt handlar om att bygga och vårda relationerna. Det ska vi ta fasta på än mer här i Mälardalen, avslutar Farid.