Mer än tre Byggmaskiner – nu bygger vi en sprillans ny depå i Linköping

För en månad sedan förenades vi med Byggmaskiner AB och nu bygger vi en ny depå i Linköping tillsammans med våra nya vänner som utöver flygstaden har depåer i Norrköping och Järfälla. Den nya depån planerar att tända invigningsgrillen lagom till sommaren 2022.

Ny förening = ny depå. Inte alltid, men till sommaren flyttar vi det lokala engagemanget och bygg- och anläggningsmaskinerna från Ottargatan till Attorpsgatan i Linköping. En flytt på 67 hjullastare, eller tre kilometer.

 

– Spännande att nu enas under orange flagg och redan nu kan våra kunder ta vara på vårt breddade sortiment, fler bodar och liftar samt ökade tillgänglighet i regionen, säger Torbjörn Jacobsson, Platschef, Renta Linköping.

 

Byggmaskinergruppen har hyrt ut maskiner sedan 1970-talet, då allt startade med oljeeldade byggtorkar, och de har alltid haft depåer och en hög närvaro i industriområdena, nära de hyrande yrkesgrupperna och med goda kommunikationer.

 

– Alla parametrar stämde (som vanligt) i den här föreningen av Renta och Byggmaskiner, deras personliga och högt kunniga service sitter som ett nyladdat batteri i skruvdragaren. Deras starka rykte i dessa tre städer stärker inte bara regionen utan inspirerar hela Renta, säger Jim Rendahl, COO, Renta.

 

Blev du sugen på att hyra en hjullastare?

Hör då av dig direkt till Torbjörn Jacobsson i Linköping på 013-495 69 91, torbjorn.jacobsson@byggmaskiner.se
eller i Norrköping David Fritiof, 011-496 44 45, david.fritiof@byggmaskiner.se
alternativt Tommy Lindeborgh i Järfälla på 08-761 92 64, tommy.lindeborgh@byggmaskiner.se