Nu har vi öppnat i Eskilstuna!


Under februari 2020 smygöppnade vi vår nya depå i Eskilstuna. Med stadens mest tillgängliga öppettider och ett brett sortiment av både uthyrning och tjänster så som utbildning blir Renta en helhetsleverantör som stärker de lokala byggarna.
Vår expandering fortsätter tillsammans med YRC Rental, Stockholm-med-omnejds-experterna, med hjärtat på rätt ställe. Och därmed har vi med stöttning från våra depåer vid Globen, i Sollentuna och Bålsta tryggat regionens tillgänglighet, service och kompletta kvalitétssortiment än mer.

 

– Just denna depå är helt nystartad och det har varit väldigt roligt att få vara med från början. Vi är sju ­personer idag som allihopa kommer från branschen med många års erfarenhet. Renta växer ständigt och finns med ett fyrtiotal depåer över hela Sverige, så konceptet är väletablerat, berättar Marcus Haag, Platschef på depån i Eskilstuna.”

Depån finns i en stor lokal med butik, uthyrning, verkstad och kontor under samma tak, plus en separat utbildningslokal där Renta kan bistå med alla tänkbara behov så att byggaren kan fokusera på att bygga.

 

– Den 25 mars sker den officiella invigningen men redan nu har mottagandet varit väldigt positivt. När vi varit runt och presenterat oss för kunderna så är det ett välkommet initiativ, konkurrensen behövs och uthyrningen är redan i full gång, berättar Anders Johansson, Utesäljare på depån i Eskilstuna.”

 

Depån som ligger centralt på Gustafsvägen 7 stärker tillgängligheten och närheten i regionen tillsammans med de närliggande depåerna i Västerås, Enköping, Örebro, Kumla, Uppsala och Stockholmsområdet.

 

– Rentas filosofi är att affärerna ska göras lokalt, med lokal kännedom och lokala relationer, då blir resultatet det bästa, säger Marcus Haag.”

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Marcus Haag, Platschef 076 864 90 81 marcus.haag@renta.se
Anders Johansson, Säljare, 070 879 21 26 anders.johansson@renta.se