Nu har vi öppnat i Ljungby

Under de senaste åren har vi stöttat byggverksamheten i Småland från vår depå i Växjö. Med den växande efterfrågan på tillgänglighet och maskiner i staden expanderar vi nu till Ljungby, närmare bestämt på Sommarvägen 7. Den officiella invigningen sker nästa vecka, men låt er inte längtas – både maskinerna och människorna är på plats så du är välkommen att besöka oss redan nu.

Bara ett stenkast från E4an och längs med både Ringvägen och Helsinborgsvägen, öppnar vi nu i blomstrande Ljungby.

– Med den ökande efterfrågan och behovet av snabbare tillgänglighet var det dags att etablera oss ännu närmare våra kunder i Ljungby. Under en lång tid har vi levererat maskiner från vår depå i Växjö, men nu ser vi fram emot att kunna erbjuda ännu bättre stöttning mer lokalt, säger Andreas Karlsson, platschef Ljungby.

Invigning nästa vecka

Ingen ny depå utan invigning, såklart. Den tredje maj tänder vi igång grillen i vanlig ordning och har en storslagen fest tillsammans med er. Det ser ut att bli strålande sol och hela 17 (!) grader dagen till ära.

– Premiären kommer att bli grym! Vi håller tummarna att vädret är med oss också, men just nu ser det bra ut. På plats kommer vi ha lite olika utställare, giveaways, och givetvis kommer vi att bjuda på kebab. Några spelare från IF Troja-Ljungby kommer också och hälsar på, säger Andreas.

Välkommen, så ses vi nästa vecka!