Nu har vi öppnat i Uddevalla – Nr 40!

Vi (Renta) har öppnat upp vår andra depå i Bohuslän och vår 40:e depå i Sverige. Ni finner oss på Frölands industriområde där vårt sortiment är lika välsorterat som i våra andra 39 depåer med hög tillgänglighet, service och kvalitet som kommer stärka Uddevallas lokala byggare.

Äntligen har vi öppnat i Uddevalla på Frölandsvägen 2 (Frölands industriområde) med bästa läge för alla Uddevalla-bor. Tillgängligheten för lastbilar och stora fordon som små är precis lika enkel. Med en bred maskinpark, kvalitet på service och ett gediget kunnande inom personalen kommer vi kunna erbjuda Uddevalla det de förtjänar. 

– Känns väldigt tryggt att vi nu har öppnat i Uddevalla. Med mig är vi 5 st på depån – Daniel (Transport), Jose (Verkstad), Thomas, (Innesälj) och Oskar (Utesälj). Depån här i Uddevalla har vi byggt upp själva ihop med -personalen från Göteborg. Just den friheten att bygga depån utefter förutsättningarna för -Uddevalla marknaden, betyder mycket för oss och att vi gör det tillsamman med andra Renta-depåer skapar en gemenskapskänsla från start, berättar Johan Petersson, Platschef på depån i Uddevalla.”

Personalen i Uddevalla kommer från branschen, Johnny Längefors, Regionhef berättar:

– Alla i personalstyrkan har en gedigen erfarenhet och kommer från branschen, maskinhuthyrning och byggbranschen. Thomas Fredlund har jobbat i över 11 år med maskinuthyrning, Jose Canelo kommer från samma företag som Thomas och har jobbat som mekaniker i 20 år. Daniel Johnsson som kommer sköta transport och gård har jobbat som snickare i mer än 6 år och platschefen Johan Petersson har 15 år från byggbranschen i ryggen. Så uppställningen i Uddevalla är mer än stark, den är komplett vill jag påstå!”

Säljorganisationen är i full gång i Uddevalla med att skriva avtal och hyra ut maskiner helt enligt plan.

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Johan Petersson, Platschef 073 861 91 07 johan.petersson@renta.se
Thomas Fredlund, Innesäljare, 0738 61 91 08 thomas.fredlund@renta.se

Se fler depåer här