ÖRNSKÖLDSVIKDEPÅN ÄR INVIGD OCH REDO

Otrolig uppslutning när Örnsköldsviksdepån invigdes idag. Modo Hockey var där, stadens byggare och så vår kebabsvarvande affärsutvecklare Lars. Men inte nog med det, Jessica bjöd på förstklassig tour för er som inte kunde ta er hit och visst kan man se att platschef-Andreas är bra avslappnad och lättad över alla som kom hit. Från honom och oss säger vi: Tack, nu kör vi.

Regnet kan inte stoppa en Rentainvigning, det är bara att gå in i depån och på riktigt syna dess sömmar. För nu är Örnsköldsviksdepån invigd och redo att förse hela regionen med maskiner.

– Så skönt att vara igång, vi har laddat för det här länge och vill tacka alla, leverantörer som kunder för att ni bjuder på er själva. Nu ska vi ge tillbaka till alla er och vi hoppas ni utmanar vår maskinpark ordentligt, säger Jessica Fröhlén Vigstål, säljare Renta Örnsköldsvik.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.