Otto Nilssons Byggnads AB och Renta har skrivit ett heltäckande avtal!

Otto Nilssons Byggnads AB och Renta har skrivit ett heltäckande avtal

Idag kan vi (Renta) stolt berätta att vi skrivit avtal med Otto Nilssons Byggnads AB som är ett -välrenomerat byggföretag i hjärtat av Skåne. Vi kommer att bistå Otto Nilssons Byggnads med -helhetslösningar och maskinuthyrning i området kring Lund och övriga Skåne.

Otto Nilssons Byggnads utför alla slags reparationer, underhållsarbeten, om- och tillbyggnader. Kunder från både statliga, kommunala och privata fastighetsägare anlitar dem för arbeten på skolor, kontor, kvarboende vid stora och små lägenhetsrenoveringar. Otto Nilssons Byggnads arbetar efter mottot; ”Våra kunder ska känna sig trygga i vårt sällskap” som vi såklart också skall leva upp till!

Otto Nilssons Byggnads AB har vuxit mycket de senaste åren och varit väldigt expansiva. Det känns extra roligt att vi nu kan växa vidare och utveckla affären vidare tillsammans med Renta. Renta har likt oss varit väldigt expansiva, har ett affärstänk och en företagskultur som liknar våran. Rentas kunskap och höga servicenivå kommer hjälpa Otto Nilssons Byggnads AB och våra kunder att växa vidare, säger Martin Nilsson, Entreprenadchef.

En stor del av vårt dagliga arbete innebär problemlösning och snabba beslut, dessa erfarenheter tillsammans med service och lokal närvaro, kommer vi skapa ett effektivt samarbete i gemensamma projekt. Otto Nilssons Byggnads har idag sitt säte i Eslöv och kommer inom kort att etablera sig i Lund, där vi har en depå i industriområdet Gastelyckan på Skiffervägen 9, maskiner med kvalitet och hög tillgänglighet.

 

Besök gärna Otto Nilssons Byggnads AB på sociala:

Hemsidan ottonilssonsbyggnads.se 
Facebook @ottonilssonsbyggnadsab
Instagram @ottonilssonsbyggnads
LinkedIn Otto Nilssons Byggnads AB

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Niclas Larsson, Säljare, 070 488 41 19, niclas.larsson@renta.se
Magnus Lundberg, Regionchef, 0707 10 61 80, Magnus.lundberg@renta.se