REKORD NÄR BORLÄNGEDEPÅN INVIGDES

Kebaben tog slut, och fylldes på, men inte de 527 (rekord!) gästernas förmåga att hitta kreativa parkeringsplatser runt vår Borlängedepå, på Vagngatan 2. Tack till alla som kom på invigningen av vår första Daladepå och tur att vi hade laddat på väl med maskiner, speciellt eftersom många frågade efter maskiner för kabelnätsinstallation.

Du kan måla väggarna orangea, boka kebabcatering och anställa sex lokala entusiaster till den nya depån. Men du kan aldrig ana hur många som faktiskt kommer. Att då slå rekord i en region där vi är helt nya, att då få träffa alla som bygger Borlänge med omnejd. Det gör oss otroligt taggade på att leverera än mer.

 

– Jag gick runt med ett leende på läpparna. Vi är väldigt ödmjuka inför att vi är nya på orten och samtidigt är jag övertygad om att vi kommer kunna leverera på den förväntan som ligger över oss. Teamet som vi fått ihop här har ett stort engagemang som rymmer både Borlänge och maskiner. Här finns ett otroligt driv, säger Marcus Haag, depåchef Renta Borlänge och tillägger:

– Tack för välkomnandet, nu ska vi leverera med god service, stor tillgänglighet och kvalitet i alla led.

 

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.